25 agustos ta server açılma muahabbeti yalan oldu :D halbuki cok da hazırlamıstım kendimi saatlerce yapacagım build hakkında arastımalar yapmışdım suanda bunun büyük üzüntüsü içersindeyim.. ama bir yandanda açılmadıgı iyi oldu bana kaybettireceği saatleri düşünürsek..

neyse okullar açılana kadar açılırsa aynen devam yok açılmazsa mevcut serverdan yola devam... (:

Bence new serverin gelmesi zaman alabilir.Çünkü gelseydi büyük ihtimal bugün gelirdi.Diğer 3-4 hafta içindede gelceğini sanmam ama inş gelir.

Bugün Gelmicek Ama :D Joymax Trader bölümüne Baksın Herkes Gelicek Serverin Adı HeLios :D :D :D Neyse buda Birşey :D

Yeni Server HELIOS Bugün Açılıyor !

Haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6

Helios : Antik Yunan’da, Hyperion ve Theia’nın oğlu olan Güneş Tanrısı olup yüzü Apollon’a benzemektedir. Bazen sadece baş kısmına, bazende çıplak olarak tüm vücudu elinde bir küre tutarken ya da quagria içinde gökyüzünde olarak özellikle Rodos sikkelerinde rastlanılmaktadır. Güneşe tapınma, Yunanlılar tarafından benimsenmiş olmakla birlikte Pers kültüründe daha güçlüydü. Anabasis’te, Antik Ermenistan’da atların güneşe kurban edilmesi geleneğinden bahsedilmektedir:

“Ganimet aldığı yaşlı atlardan birini semirttikten sonra kurban etmesi için ona verdi. Bu atın güneşe adandığını duymuştu ve yolda yorgunluktan ölmesinden korkmaktaydı” (IV. 5. 35) Helyum elementinin adı da Helios`tan gelmektedir.

NoWayOut ailesi olarak yeni serverda oyuna devam ediyoruz.

Sen de NWO'da ol, Nefes kesen bu macerada yerini kap!

Saygılarımızla;

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar.Apollo acılcagı sırada bütün acıklamalar yapılmıştı ve new server felan yazmıyordu.Ama patch bittikten sonra new serveri eklediler ve apollo açıldı.Belki buda böyle olabilir.

Yukarı Alt