BaTTeRST_
Bilgiliyim
1 - Foreground ı siyah / background ı beyaz yapın ardından alttaki degerlere (boyut değişebilir) baglı kalarak yeni bir sayfa acın.
-Resim Silinmiş.
2 - type mask tool ile dilediğiniz yazıyı yazın.yazıyı yazdıktan sonra alttaki gibi olur.
-Resim Silinmiş.
3 - sonra da yazının içini siyah ile doldurun. yazıyı siyah yaptıktan sonra seçiçiliği gitmeden select/inverse (ctrl + shift + i) yapın.
-Resim Silinmiş.
4 - filter > pixelate > crystallize yapın ve değerini 12 verin
ardından tekrar ctrl + shift + i tus kombinasyonunu uygulayın
-Resim Silinmiş.
5 - filter > noise > add noise 'u tıklayın.Amount degerini 80 verip gaussian'ı işaretleyin ve ok i tıklayın
-Resim Silinmiş.
6 - filter > blur > gaussian blur yapın ve 2 - 3 gibi bir deger girin (ben 2 degerini kullandım)
-Resim Silinmiş.
7 - image > adjustments > curves i tıklayın ve alttaki grafiğe yakın bir grafik olusturmaya calısın
ok dedikten sonra select > deselect (ctrl + d ) seçeneğini tıklayın
-Resim Silinmiş.
8 - image > adjusments > invert e tıklayın yazınız alttaki gibi olacaktır.
-Resim Silinmiş.
9 - image > rotate > canvas 90 cw ile resminizi 90 derece döndürün
ardından filter > stylize > wind e tıklayıp alttaki gibi yapın. ardından ok e basın sonra da ctrl + f ile bu işlemi tekrarlayın
-Resim Silinmiş.
10-image > rotate > canvas 90 cww ile yazıyı duzeltin goruntu asagıdaki gibi olmalı.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
11- image > mod > rgb color a tıklayın.
12-image > adjusments > hue/saturation ı acın colorize i işaretleyip degerleri asagıda kı gibi girin.
-Resim Silinmiş.
ve işlem tamamdır .
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
2 - type mask tool ile dilediğiniz yazıyı yazın.yazıyı yazdıktan sonra alttaki gibi olur.
-Resim Silinmiş.
3 - sonra da yazının içini siyah ile doldurun. yazıyı siyah yaptıktan sonra seçiçiliği gitmeden select/inverse (ctrl + shift + i) yapın.
-Resim Silinmiş.
4 - filter > pixelate > crystallize yapın ve değerini 12 verin
ardından tekrar ctrl + shift + i tus kombinasyonunu uygulayın
-Resim Silinmiş.
5 - filter > noise > add noise 'u tıklayın.Amount degerini 80 verip gaussian'ı işaretleyin ve ok i tıklayın
-Resim Silinmiş.
6 - filter > blur > gaussian blur yapın ve 2 - 3 gibi bir deger girin (ben 2 degerini kullandım)
-Resim Silinmiş.
7 - image > adjustments > curves i tıklayın ve alttaki grafiğe yakın bir grafik olusturmaya calısın
ok dedikten sonra select > deselect (ctrl + d ) seçeneğini tıklayın
-Resim Silinmiş.
8 - image > adjusments > invert e tıklayın yazınız alttaki gibi olacaktır.
-Resim Silinmiş.
9 - image > rotate > canvas 90 cw ile resminizi 90 derece döndürün
ardından filter > stylize > wind e tıklayıp alttaki gibi yapın. ardından ok e basın sonra da ctrl + f ile bu işlemi tekrarlayın
-Resim Silinmiş.
10-image > rotate > canvas 90 cww ile yazıyı duzeltin goruntu asagıdaki gibi olmalı.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
11- image > mod > rgb color a tıklayın.
12-image > adjusments > hue/saturation ı acın colorize i işaretleyip degerleri asagıda kı gibi girin.
-Resim Silinmiş.
ve işlem tamamdır .
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: