BaTTeRST_

Bilgiliyim
1 - Foreground ı siyah / background ı beyaz yapın ardından alttaki degerlere (boyut değişebilir) baglı kalarak yeni bir sayfa acın.

-Resim Silinmiş.

2 - type mask tool ile dilediğiniz yazıyı yazın.yazıyı yazdıktan sonra alttaki gibi olur.

-Resim Silinmiş.

3 - sonra da yazının içini siyah ile doldurun. yazıyı siyah yaptıktan sonra seçiçiliği gitmeden select/inverse (ctrl + shift + i) yapın.

-Resim Silinmiş.

4 - filter > pixelate > crystallize yapın ve değerini 12 verin
ardından tekrar ctrl + shift + i tus kombinasyonunu uygulayın

-Resim Silinmiş.

5 - filter > noise > add noise 'u tıklayın.Amount degerini 80 verip gaussian'ı işaretleyin ve ok i tıklayın

-Resim Silinmiş.

6 - filter > blur > gaussian blur yapın ve 2 - 3 gibi bir deger girin (ben 2 degerini kullandım)

-Resim Silinmiş.

7 - image > adjustments > curves i tıklayın ve alttaki grafiğe yakın bir grafik olusturmaya calısın
ok dedikten sonra select > deselect (ctrl + d ) seçeneğini tıklayın

-Resim Silinmiş.

8 - image > adjusments > invert e tıklayın yazınız alttaki gibi olacaktır.

-Resim Silinmiş.

9 - image > rotate > canvas 90 cw ile resminizi 90 derece döndürün
ardından filter > stylize > wind e tıklayıp alttaki gibi yapın. ardından ok e basın sonra da ctrl + f ile bu işlemi tekrarlayın

-Resim Silinmiş.

10-image > rotate > canvas 90 cww ile yazıyı duzeltin goruntu asagıdaki gibi olmalı.

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

11- image > mod > rgb color a tıklayın.

12-image > adjusments > hue/saturation ı acın colorize i işaretleyip degerleri asagıda kı gibi girin.
-Resim Silinmiş.

ve işlem tamamdır .

-Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Baya güzel görünüyor hele o sarkıt harika...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
görüyorsunuz di mi şu ps denen korkutucu program artık nasıl hepinize oyuncak gibi geliyor 1 yıl sonra hepiniz bunu çok rahatlıkla kullanacak ve vazgeçilmez programınız olacak iş hayatında en büyük etkisini görüp teşekkürler extraloob diyeceksiniz şimdi ben sizlere diyorum çok teşekkürler bu bilgi paylaşımlarınız için ellerinize sağlık hepinizin extrabeer

belirsizzzzz

Aileden
resme gerek yok oda yazı yazma aracıdır t harfinin içinde bulunur o sekmenin altındaki küçük oka tıkla horizantal typ mask tool olur extrabeer

Yukarı Alt