Ben sana şöyle anlatayım kendi fikrimce.
Şimdi sen 36 lvlsin. Fire lvlini 27 de bırakmışsın ama iş onunla bitmiyor. Sp farm yapman için Tüm Mastery skillerin kendi lvlinden düşük olmalı. Yani senin lvlin 36 iken Heuksalıda 27 de bırakırsan 9 gapla farm yapıyor olursun. Şuanki durumunda ise sen hiç farm yapmıyorsun yani çok az sp alıyorsun halen.
Sp farmdaki benim fikrim ise daima 3 gapla gitmek. Yani sen lvl 36 iken (glavier olduğun için sölüyorum) Fire ve Heuksalı 33 de tutcan. Lvl 37 olduğunda skilleri 34 e çıkarcan ,lvl 38 olduğunda skilleri 35 e...... bu şekilde 3 farkla hem normal lvl atlarsın hemde ana skillerine yetecek kadar sp toplarsın. Tabi burda dier force skillerine (light ve colda) pek yüklenemiceksin fakat Lvl 70 e geldiğinde gapı biraz daha artırarak dier force buffları içinde kısa zamanda yeterli sp yi toplayabilirsin. he buarada Force un Force skilini de açmışsın sen ama glavier olarak o grup hiçbir işine yaramaz. Kapatman gerekir.
Yardımcı olabilmişimdir umarım... extraokk [/quote]
çok teşür ederim bide dionuz 71 lv de gap 9 yaparsınız ama benim 71 lv olmam zor