Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Piglet demiş ki:
ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink

bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD
bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!

konuşmalarına dikkat et Exclamation

1 saatliğine forumdan uzaklaştırıldı
grandflash demiş ki:
Piglet demiş ki:
ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink

bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD
bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!

bu tür konuları uzatmayı sevmem ama burdaki yanlış nedir bide sen açıkla bakalım...
LoL__? demiş ki:
BOSPHORUS demiş ki:
yazıyı düzgün oku nerde yazmış astral basılıcak diye Question
grandflash demiş ki:
ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız :mrgreen:
Arkadaşa düzgün okumu demiştin?

Belki Şans Olabilir Ama Ben Astarlsiz ,Immortalsız Sadece Luck'lu +5 Bastım Sizinle Paylaşayım..

birisi astral ve immortalsız astral mı bascanız dmiş sende iyi oku bakalım öle birşeymi diyor demişsin(ki diyor ama )

o da sana dokundumu sanane demiş burda haksız gibi tabi ama sen o yorumu yapmasan o da bunu yapmıcakdı büyümücekdi olay benm fikrim bu Confused

ya konuda diyor +5'e astral, immortal basmadan falan tutacak diye.
grand'da demiş işte +5 için astral, immortal mı bassaydık bi de diye.
sonra da bosphorus grand'a; yazılanı ii oku astral bas demiyor diye bir şey söylemiş.

umarım anlaşıldı. xD

bana göre grand'a haksız yere öyle bir şey söylenmiş ve onunda tepesi atmış. grand'ın suçu yok iyi bakın yazılan msjlara.

Piglet demiş ki:
ya konuda diyor +5'e astral, immortal basmadan falan tutacak diye.
grand'da demiş işte +5 için astral, immortal mı bassaydık bi de diye.
sonra da bosphorus grand'a; yazılanı ii oku astral bas demiyor diye bir şey söylemiş.

umarım anlaşıldı. xD

bana göre grand'a haksız yere öyle bir şey söylenmiş ve onunda tepesi atmış. grand'ın suçu yok iyi bakın yazılan msjlara.
Ben bşi anlayamadım çok karışık olmuş :lolmuch:

yaa 1. sayfadaki ilk msja o polemiği içeren msjlara tekrar bakın anlayacaksınız zaten. :lol:

bakın şimdi olay şu dur ;

bir konuya yorum yapmadan önce yazıyı iyi okuyun, benim savunduğum nokta herzaman budur.
konuyu anlamadan yada dikkatli okumadan karşınızdakini rencide etmeyin

''ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız'' adam sana ımmortal astral bas demediki, nerenden çıkartıyorsun astral ımmortal basmayı.
laf olsun diye yorum yapmayın birbirinize faydalı olun bu forumun açılmasının tek sebebi budur...

saygılar....

tmm işte grandflash'da diyor ki bir de +5 için silaha astral, immortal mı basalım diyor başlıkta demiş ya astral, immortal kullanmadan +5 basma diye. yani diyor ben ztn astral, immortal kullanmıyorum +5 için. umarım anlaşılır olmuştur. :lol:
''ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız'' adam sana ımmortal astral bas demediki, nerenden çıkartıyorsun astral ımmortal basmayı.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt