![]() |
bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!Piglet demiş ki:ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink
bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD
grandflash demiş ki:bırakya delimidr ne dir bole adamı çileden cıkarıolar işte!!! Evil or Very Mad modlugu bılmıo mod oluo ya walla uyuz oldum ha :?!!!Piglet demiş ki:ii de grandflash bir şey dememiş ki bosphorus. Wink
bir de taktik iyi aslında ben de + basarken şehrin içinde bir oraya bir buraya gidiyorum. xD
LoL__? demiş ki:Aha sited ayaklanma çıktı![]()
![]()
![]()
ya zten o espriydi ama uyarın yerinde olmamış Rolling EyesBOSPHORUS demiş ki:bu forumda ayaklanma çıkmaz sen rahat ol...LoL__? demiş ki:Aha sited ayaklanma çıktı![]()
![]()
![]()
LoL__? demiş ki:Arkadaşa düzgün okumu demiştin?BOSPHORUS demiş ki:yazıyı düzgün oku nerde yazmış astral basılıcak diye Questiongrandflash demiş ki:ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız![]()
Belki Şans Olabilir Ama Ben Astarlsiz ,Immortalsız Sadece Luck'lu +5 Bastım Sizinle Paylaşayım..
Ben bşi anlayamadım çok karışık olmuşPiglet demiş ki:ya konuda diyor +5'e astral, immortal basmadan falan tutacak diye.
grand'da demiş işte +5 için astral, immortal mı bassaydık bi de diye.
sonra da bosphorus grand'a; yazılanı ii oku astral bas demiyor diye bir şey söylemiş.
umarım anlaşıldı. xD
bana göre grand'a haksız yere öyle bir şey söylenmiş ve onunda tepesi atmış. grand'ın suçu yok iyi bakın yazılan msjlara.
''ohoo +5e bıde ımmortal astral mı bascanız'' adam sana ımmortal astral bas demediki, nerenden çıkartıyorsun astral ımmortal basmayı.