Asıl şimdi WaRioR_BLaDe e Yapılan ayıp Only4You dan kat kat daha ii kasan n biri nin Bu Hallere Dusmesi İçler Acısı
Emini Hacklenmese Only4You a dersini werirdi kahvekeyfi
Emini Hacklenmese Only4You a dersini werirdi kahvekeyfi
![]() |
Ama[D]ouS ` demiş ki:Çocuk la bu harbiKardes Bosa Ugrasma Eskiden Bi kaç Char yaptın Die Beni ecceni sanıyosan yanılıyosun Biz ne Senin gibilerini Görduk Sonra Hepsi Abi Dedi Bana Senin Dicen gibi kahvekeyfi![]()
boyle bı cumleyı benım 5 yasında kuzenım kurmuyo
O bıle bundan daha zekı .Zeklıgı gectım en azından kendını bısı sanıo ama rezil oldugunun farkında deıl
![]()
![]()
L3th4L demiş ki:Ha Bu Arada Hop Hop Ben Seni Pwp'e Davet Ediyorum... ! Yerse![]()
Ulan Özürlü Sen hiç bişy sin Bunu da Unutma Yalakanın birisin HYSTERİA dan da bu yuzden atıldıın .Ama[D]ouS ` demiş ki:Çocuk la bu harbiKardes Bosa Ugrasma Eskiden Bi kaç Char yaptın Die Beni ecceni sanıyosan yanılıyosun Biz ne Senin gibilerini Görduk Sonra Hepsi Abi Dedi Bana Senin Dicen gibi kahvekeyfi![]()
O bıle bundan daha zekı .Zeklıgı gectım en azından kendını bısı sanıo ama rezil oldugunun farkında deıl
![]()
![]()
Lol nerwagus a bıde bırıne daha job warda daldıgım ıcın atıldım geriTurk_Knight demiş ki:Ulan Özürlü Sen hiç bişy sin Bunu da Unutma Yalakanın birisin HYSTERİA dan da bu yuzden atıldıın .Ama[D]ouS ` demiş ki:Çocuk la bu harbiKardes Bosa Ugrasma Eskiden Bi kaç Char yaptın Die Beni ecceni sanıyosan yanılıyosun Biz ne Senin gibilerini Görduk Sonra Hepsi Abi Dedi Bana Senin Dicen gibi kahvekeyfi![]()
![]()
![]()
La dengesız gıt butun guılde sor nıe atılmısım ala al ya salaga bak glavieownnzz mu ney bıde nerwagus a job war da daldıgım ıcın atıldım zuaa len bılıp bılmeden atıon ya ne bebe adamsın ya zeka yaşı -21732176312 yha ama dewam et kopuyorum sana burda neşe kaynagımsın gece geceTurk_Knight demiş ki:Ulan Yalancı Niçin Atıldıgını Biliyoz
Niye Burada Kıwırıyon ki
Haysiyetsiz...
Ama[D]ouS ` demiş ki:La dengesız gıt butun guılde sor nıe atılmısım ala al ya salaga bak glavieownnzz mu ney bıde nerwagus a job war da daldıgım ıcın atıldım zuaa len bılıp bılmeden atıon ya ne bebe adamsın ya zeka yaşı -21732176312 yha ama dewam et kopuyorum sana burda neşe kaynagımsın gece geceTurk_Knight demiş ki:Ulan Yalancı Niçin Atıldıgını Biliyoz
Niye Burada Kıwırıyon ki
Haysiyetsiz...![]()
![]()
![]()
Ama[D]ouS ` demiş ki:Ya ne mal adamsın sordunmu bakam neden atıldı bu adam dıe bı tarafından bişi uyduruon adama bak ya Olm sen orjınal salatalıksın ya ztn charı soydurmandanda bellı![]()
![]()
Adam akıllı konus bilip bilmedne konusma yazarken bile heralde diosun Gerizkelı ınsan.ınsan demeye bıle utanıyorum artık sana.Adamlar pm attı o kadar aldırmadım bıle devam ettım atmıslar.Sana pm atıoz gormuonmu dedıler daha sonra.Anladınmı?Ama beyın yokki saman var yaTurk_Knight demiş ki:Ama[D]ouS ` demiş ki:Ya ne mal adamsın sordunmu bakam neden atıldı bu adam dıe bı tarafından bişi uyduruon adama bak ya Olm sen orjınal salatalıksın ya ztn charı soydurmandanda bellı![]()
![]()
Ulan Geri Zekalı Seni Bunun gibi Aptal bi neden den atmaslar Heralde
Seni Sadece Şerefsiz Oldugun için Attılar![]()