- Kayıt
- 6 Şubat 2007
- Mesajlar
- 335.488
- Beğeniler
- 1.644
- Şehir
- Taksim/IST.
- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
yok kuzum ben sana değil genelde belirttim zati Playboy'a boynum kıldan ince mucX 

Hodri Meydan , Yakarım Bu Gezegeni !sw1ss demiş ki:Okan abi Playboy veliahtı seçerken bi kapışma falan olsa![]()
ps: Aklıma masaya koy kapıştıralım der gibi geldi![]()
![]()
Playboy dediğin öyle tombaladan çekilmez güzelim doğuştan bir yetenektir rahat ol sen 3 yıl sonraki Playboy bile şu anda tarafımdan takipte ve yetiştiriliyorsw1ss demiş ki:Okan abi Playboy veliahtı seçerken bi kapışma falan olsa![]()
ps: Aklıma masaya koy kapıştıralım der gibi geldi![]()
![]()
Beni seç,beni seç..beni seç,beni seçextraloob demiş ki:Playboy dediğin öyle tombaladan çekilmez güzelim doğuştan bir yetenektir rahat ol sen 3 yıl sonraki Playboy bile şu anda tarafımdan takipte ve yetiştiriliyorsw1ss demiş ki:Okan abi Playboy veliahtı seçerken bi kapışma falan olsa![]()
ps: Aklıma masaya koy kapıştıralım der gibi geldi![]()
![]()
![]()
zuahahahha mucX canımcım gece gece o kadar yoğun ve meşgulken bana yeni villamda biramı yudumlarken kahkahalar attırdın ya öpüyorum gözlerinden seni canımcım zuahahaha hentai rulezzz hemen akabinde bai ling yeahhh baby philipino da rullll derimsw1ss demiş ki:Avatarı güzel olmuş imzayı değiştirmesini istiyorum yeni playboyun
kamasanka ustası olması lazım paris hariç diğer playboylar japon hatun hastasıydı sanırım bu yöndede gelişsin.
Yada kendi sanatını yaratsın![]()
Poposu büyük + sex tape var annesine playboy çekimlerinde tavsiye veren birisi.Tasarımcı diyolar ama bence poposunu yüksekte tutmak için çalışmaları varCoupeR demiş ki:Kim Kardashian'ı dunyanın en güzel hatununa değişmem.. Zaten yeni imzam ve avatarım yapım aşamasında şu an ama merak etmeyin yine %90 ölçüde Kim Kardashian içerikli olacak![]()
oldu J.Jameson...sw1ss demiş ki:Poposu büyük + sex tape var annesine playboy çekimlerinde tavsiye veren birisi.Tasarımcı diyolar ama bence poposunu yüksekte tutmak için çalışmaları varCoupeR demiş ki:Kim Kardashian'ı dunyanın en güzel hatununa değişmem.. Zaten yeni imzam ve avatarım yapım aşamasında şu an ama merak etmeyin yine %90 ölçüde Kim Kardashian içerikli olacak![]()
Şu anki avatarın kral yapma bence.Yada ass yaparsan kardashianın yap![]()
![]()
5 sene mi ? Hacım naptın sen 5 sene önce EXL mı vardı? ^^000007 demiş ki:Yıllıkmı Yapılıyor yoksa 5 senede birmi
bu arada yeni playboy hayirli olsun
Cumhurbaşkanı seçimiyle karıştırdı oWanderas demiş ki:5 sene mi ? Hacım naptın sen 5 sene önce EXL mı vardı? ^^000007 demiş ki:Yıllıkmı Yapılıyor yoksa 5 senede birmi
bu arada yeni playboy hayirli olsun
paylaşım derken ne tür paylaşım?Wax Whine demiş ki:Tebrikler. Hai görelim paylaşımları![]()
![]()
sw1ss demiş ki:Cumhurbaşkanı seçimiyle karıştırdı oWanderas demiş ki:5 sene mi ? Hacım naptın sen 5 sene önce EXL mı vardı? ^^000007 demiş ki:Yıllıkmı Yapılıyor yoksa 5 senede birmi
bu arada yeni playboy hayirli olsun![]()
Yeni velihatını seçen Okan Abi değil. Paris ^^MuQMax demiş ki:Okan Abi Bizi Yemeğe Götür.
Mademki Yeni Veliahtını Seçtin Bizi Yemeğe Götür :)
Seçtin Yazmışım Seçmişler Büyüğümüz Olarak Yemeğe Götür DicektimWanderas demiş ki:Yeni velihatını seçen Okan Abi değil. Paris ^^MuQMax demiş ki:Okan Abi Bizi Yemeğe Götür.
Mademki Yeni Veliahtını Seçtin Bizi Yemeğe Götür :)