Trust demiş ki:Hayırlı olsun.
araba ne marka bro XDMajestic demiş ki:Ovvvvvvv.Harbiden yakışmış.Ya ne güzel keşke böyle kaliteli insanlar herzaman hakettiğini alabilse.CoupeR hacım harika gitti sana bu renk.Hmm.Şu rengin hakkını vermeye başla istersen ehuhe.
Paris bir ara uçar gibi oldu sonra duruldu.İnşallah isteklerimizi elinden geldiği kadar karşılarsın. x)
Ps:Baba bugün tatil günüm tatildemiyim yoksa asıl işi bugünmü işliyorum anlamadım sabahtan beri annem ve my peder tarafından sürekli biryerlere yönlendiriliyorum.Arabayı daha yeni park ettim lol.
Ahh ahh,babalar bunu içer extra.extraloob demiş ki:merci canım merciCoupeR demiş ki:Wooties Baba buna patlatılır
Ilk Kadehte Godfather'a ikram edilir..
harbiden çok yakıştı ve eksiksiz olarak hak ettin güzelim mucX lakin babalar şunu sever![]()
![]()
yoo baba, resim gözüküyor...extraloob demiş ki:hardcore resim çıkmamış ne içer öğrenemedik![]()
hardcore demiş ki:yoo baba, resim gözüküyor...extraloob demiş ki:hardcore resim çıkmamış ne içer öğrenemedik![]()
![]()
![]()
hardcore demiş ki:yoo baba, resim gözüküyor...extraloob demiş ki:hardcore resim çıkmamış ne içer öğrenemedik![]()
![]()
![]()
MuQMax demiş ki:Tebrik Ederim Umarım Bir Zaman Bizede Gelir
extraloob demiş ki:yakılıp içilen tek içki var B52 3 duble içmiş ve hiçbirşey olmamış adamımdır.
absent olayına gelince evet kaşıkla bile içildiğini okumuştum, lakin ortam içkisi değildir ^^
alkol olayında bana ders vermek isteyenler önce anketler bölüünde açtığım anketleri bir yorumlasınlar sonrasında karşıma gelsinler![]()