![]() |
Kime gönderildiği zaten belli :) Kimden geldiği ise ürünü almak için extraloob'a özel mesaj atan kişiden anlaşılırasadasfsaf demiş ki:peki yatırdığımız parada kimden kime gönderdiğini yazmıcak mıyız ?
Ben bunu sadece extraloob'un sattığı ürünler için hazırladım.Diğer arkadaşların işlerini kolaylaştıracaksa konu değiştirlip genellenebilir.kaymak94 demiş ki:peki bunu sadece site alışverişlerinde mi yapıcaz yoksa mesela SURGEON Global Modumuzun sattığı charları alırkende böle bir form hazırlamamız zorunlumu yoksa direk kendisiyle mi iletişime geçicez daha kısa sorucak olursam bu sadece extraloob.com tarafından satlan ürünler için mi ?
Contes demiş ki:Güzel Bir Topic Olmuş. eline Sağlık Kimyager![]()
okan abi üstünde oynamalar yapmış o yüzden sanirim ben resim olarak yapmamiştim söylerim halleder okan abi.kronos24 demiş ki:güzeL hazırlamıssın eline saglıkta gozume bırsey takıldı;
Kampanya hakkında detaylı bılgı ıcın asagıdakı lınke tıklayın yazmıssın ama resım halınde oldugu ıcın tıklanmıyor..gozunden kacmıs olmalı..
20 mesaj'ı geçmeniz lazımdı şimdi yollayabilirsiniz.onurmustu demiş ki:özel mesaj gonderemyrm parayıda yatırdımS:S:S:S
1-Oraya özellikle not düştüm tekrar tekrar pm atmayiniz,24 saat içinde size bildirelecektir diye.salihtr demiş ki:istediğininz 2. msj ı attım cvp bekliyorum