Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
server açık değil herhalde çünkü şu anda the server undergoing inspection or uptades hatası alıyorum.Bir de sürekli ????????? hatası alıyorum yardım edermisiniz? Son olarak karakterim bayan hotandan npc den üstüme item alamıyorum.npc nin üstüne tıklıyorum itemler geliyor ama seçip alamıyorum..res attım olmadı para da yeterli bir de buna yardım ederseniz çok sevirinirim..
şimdiden teşekkürler

hsyn007 demiş ki:
server açık değil herhalde çünkü şu anda the server undergoing inspection or uptades hatası alıyorum.Bir de sürekli ????????? hatası alıyorum yardım edermisiniz? Son olarak karakterim bayan hotandan npc den üstüme item alamıyorum.npc nin üstüne tıklıyorum itemler geliyor ama seçip alamıyorum..res attım olmadı para da yeterli bir de buna yardım ederseniz çok sevirinirim..
şimdiden teşekkürler
Serverda Vps yok ? isareti hatası alman normal duyduguma göre 1000 kisi account almıs onlar servera girdiginde lag olur ve alırsın.Vps alınca sorun ortadan kalkar

Şehir Genelindeki Eleketrik Kesintisi Nedeniyle Server Offline. Güç Kaynağıda Bitti. Elektrik İletilmesini Bekliyoruz.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt