Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ya şu lvl dusme ısıne bır care bulun ya bune be . nezaman gırsem lvl dusmus yiter ya aaa

kes sesini terbiyeli ol tek senle ilgilenmiyoruz burda test serveri herşey heran olabilir. LV Düşme sorunu giderildi sadece server pc kilitlendiginde ve elektrik kesintisi yaşandığında olur. Server pc kilitlenmesinin nedeni VPS olmamasıdır.

ben sana benlemı ılgılen dıyom mal oyunla adam akıllı ılgılen bana kes senını deme adam gıbı konus !!!

Advance

buro18 demiş ki:
ben sana benlemı ılgılen dıyom mal oyunla adam akıllı ılgılen bana kes senını deme adam gıbı konus !!!
Seni zorla oynatmıyorlar bide gelip burda saçma saçma konuşuyosun kim bilir senin gibi kaç kişi yardım istiyor senin özelliğin ne ki sana sürekli yardıma koşsun terbiyeli ol!

MrAsdf demiş ki:
cari0 demiş ki:
Ya abı bısy sorucam bende arada sırada donmalar oluor bunun cozumu vardır sende :dance: Yardım edermısn bana :think:
Ekran kartını güncelle derim. :wink1:
alakası bile yok donduğu zaman bilki server kapanmıştır veya onun gibi bişey weyahutta bug yemişşindir çözümsüz cool2:

beyler blocking reason diye bir şey çıkıyor girişte neden çkıyor yardm ltfen girmiyor :S üyelk fln mı kapalı

Autumn demiş ki:
KahoQesMa demiş ki:
ya tombalacı karakter yarata tıklıom heseyi yapıom yarata tıklıom yaratılsınmı die soruo gine yaratlan diom :d öle kalıo donuo 1 saat bekledim ama aynıı neden olabilir _?
Eu Açmaya çalışıyor olabilirmisin?
yoq spear nuke acacam ama olmuyoor nedensee

Tmm saolasın msnden konusmusduk ind basladım bile hayırlısıyle 3-4 saat içnde bitcek :D

Bn formdanda cıkıom ekran fln kapalıyken daha hızlı download edio tüm agırlıgı alam pcden ind baksın tek :d

arkadaşlar ben isroda charlarım olduğu için turk sro ya giremiyorum acaba loader falan varmı ? zszc yide loader la oynuyorum altta isrolar var diye

büyük bir heyecanla indirdim oyunu kurdum, sandım ki hemen oynamaya başlıyacağım:((( ve hayal kırıklığı şu an moralim sıfır...araştırdım nedeni ne diye 100 kişi likmiş server...varsa birinde bana bir ıd versin fazladan alan olmuştur la size sesleniyorum DDDD....hade bakalım yapın bir kıyak kardeşinize...

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt