buro18 demiş ki:ya şu lvl dusme ısıne bır care bulun ya bune be . nezaman gırsem lvl dusmus yiter ya aaa
Napcan lan dövcenmiburo18 demiş ki:ben sana benlemı ılgılen dıyom mal oyunla adam akıllı ılgılen bana kes senını deme adam gıbı konus !!!
Seni zorla oynatmıyorlar bide gelip burda saçma saçma konuşuyosun kim bilir senin gibi kaç kişi yardım istiyor senin özelliğin ne ki sana sürekli yardıma koşsun terbiyeli ol!buro18 demiş ki:ben sana benlemı ılgılen dıyom mal oyunla adam akıllı ılgılen bana kes senını deme adam gıbı konus !!!
alakası bile yok donduğu zaman bilki server kapanmıştır veya onun gibi bişey weyahutta bug yemişşindir çözümsüzMrAsdf demiş ki:Ekran kartını güncelle derim.cari0 demiş ki:Ya abı bısy sorucam bende arada sırada donmalar oluor bunun cozumu vardır sendeYardım edermısn bana
![]()
![]()
Buura demiş ki:Napcan lan dövcenmiburo18 demiş ki:ben sana benlemı ılgılen dıyom mal oyunla adam akıllı ılgılen bana kes senını deme adam gıbı konus !!!![]()
yoq spear nuke acacam ama olmuyoor nedenseeAutumn demiş ki:Eu Açmaya çalışıyor olabilirmisin?KahoQesMa demiş ki:ya tombalacı karakter yarata tıklıom heseyi yapıom yarata tıklıom yaratılsınmı die soruo gine yaratlan diom :d öle kalıo donuo 1 saat bekledim ama aynıı neden olabilir _?