Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
bır oyun ancak bukadar berbat olur ne skil basıyor nede npc ler calısıyor anca zırt pırt reset atıp yenıden gırınce calısıyor
hıc bısı anlamadım :S

Oyun beta daha. Normal bunlar. Başlamasaydın kötüleyeceksen.

Parti çalışmıyor kendin kasıl

buro18 demiş ki:
bır oyun ancak bukadar berbat olur ne skil basıyor nede npc ler calısıyor anca zırt pırt reset atıp yenıden gırınce calısıyor
hıc bısı anlamadım :S
Sw daha BETA Şaun Beğenmiorsan oynama arkadşm zorla oyna dien yhoq :byes:

bır sey soracam uzerımızdekı kasanın ıkıncısını acan gorev var ya onu nereden alıyoz

ya tombalacı karakter yarata tıklıom heseyi yapıom yarata tıklıom yaratılsınmı die soruo gine yaratlan diom :d öle kalıo donuo 1 saat bekledim ama aynıı neden olabilir _?

KahoQesMa demiş ki:
ya tombalacı karakter yarata tıklıom heseyi yapıom yarata tıklıom yaratılsınmı die soruo gine yaratlan diom :d öle kalıo donuo 1 saat bekledim ama aynıı neden olabilir _?
Eu Açmaya çalışıyor olabilirmisin?

yahu biri bana yardım etsin lütfen... 25 levelde oyunu kapıyorum 2 3 saat sonra tekrar giriyorum 20 olmuş... sonra devam ediyorum kasmaya 21 22 oluyor oyundan atıp ????? hatası veriyor... eu açmaya çalışmadım. 2. char açmaya çalışmadım. sadece oyuna girdiğimde hiç hareket etmeden at bastım o kadar(notice atıyor bug a neden olur mu?)

görüLdüü üzere kasmak faLan çok koLay gaLiba detayLı biLgi verirseniz sevnrm sp sıkıntısı oLcakmı yine :?: sadece çin oLması süper bişe avrupaLardan bıkkınLık geLdi summer7: sin:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt