Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
RockmasteR demiş ki:
tombalaci_46 demiş ki:
Server ve Üyelik Alımı AÇILDI !!
herşeyi tam yaptım ama please execute silkroad exe hatasıyla karşılaşıyorum?
Eğer Herşeyi Yaptıysan isrodan oyuna gireceksin bendede öyle yazıyor sen o yazana bakma silkroad klasörüne gir yenile yap eğer server açıksa zaten (oyuna giren jangan onunde beklesın) falan yazıyor kapalı ise normal sronun yazısı çıkıyor ama dediğim gibi yenile yapmayı unutmayın :wink1:

CaptainAizen

Öğreniyorum
şu an bowla kasıyorum mangyanglardan %20 ex geliyor 500 civarı bir sp geliyor ve 1 damage veriyorum oda 1 damage veriyor

Hocam 2 dk Üyelik Açında Ortak Bir Hesap Alayım Buraya Yazayım Üyelik Kapalı Olduğu Zaman Veya Oyunu Merak Edenler O Hesapdan Girsinler Nasıl Birşey Olduğunu Öğrensinler Heveslerini Alsınlar :)

Veya Siz Alın Yazın Farketmez :wink1:

Ya ben sansıma yemek yemeye gıttım geldım üyelik alımı acılmıs kkapanmıs ya offf :( ::( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Autumn sen bizim gibi media patcher mi kullanıyorsun?Yoksa turk sro nun media.pk2 simi var sende?Belki bundan oyunda kalabiliyorsunuz.Eğer öyleyse lütfen bizimlede paylaşırmısınız media.pk2 yi?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt