Üyelik Ne Zaman Açılır Hesap Gitmişte 

![]() |
bende sizin gibi giriyorum patcher ile.erdemli68 demiş ki:Autumn sen bizim gibi media patcher mi kullanıyorsun?Yoksa turk sro nun media.pk2 simi var sende?Belki bundan oyunda kalabiliyorsunuz.Eğer öyleyse lütfen bizimlede paylaşırmısınız media.pk2 yi?
anlamadığım şey şu biz her girdiğimiz de masaüstünde buluyoruz kendimizi ama siz 7/24 swda duruyorsunuz nasıl oluyor bu ?Autumn demiş ki:bende sizin gibi giriyorum patcher ile.erdemli68 demiş ki:Autumn sen bizim gibi media patcher mi kullanıyorsun?Yoksa turk sro nun media.pk2 simi var sende?Belki bundan oyunda kalabiliyorsunuz.Eğer öyleyse lütfen bizimlede paylaşırmısınız media.pk2 yi?
İsro gibi server bekliyorsan oynama.ReaLKinG32 demiş ki:stat verirken, skill acarken, item alırken itemi laıyorum cıkıp girince başka item oluyo, yan yana 3 skill barda duruyo 1deki skille basıyom 3 deki çalışıyo vs. bug xS
Stat Bug ?Replay demiş ki:Güzel buglarda var söylemiyim onları![]()
skill bug da varAutumn demiş ki:Stat Bug ?Replay demiş ki:Güzel buglarda var söylemiyim onları![]()
brk60 demiş ki:anlamadığım şey şu biz her girdiğimiz de masaüstünde buluyoruz kendimizi ama siz 7/24 swda duruyorsunuz nasıl oluyor bu ?Autumn demiş ki:bende sizin gibi giriyorum patcher ile.erdemli68 demiş ki:Autumn sen bizim gibi media patcher mi kullanıyorsun?Yoksa turk sro nun media.pk2 simi var sende?Belki bundan oyunda kalabiliyorsunuz.Eğer öyleyse lütfen bizimlede paylaşırmısınız media.pk2 yi?
Anlaşıldı. Olmayan Serverin olmayan GM ' lik havaları başlamış bir soru soruyoruz insan gibi cevap alamıyoruz..Autumn demiş ki:Büyü Yapıyoruz -.-"
haha ben Gm Değilim sadece sizin gibi playerim ha farkım war Gm ile yakınım bu yüzden asistanım bende sizin gibi Dc yiyorum ama siz bug yapıyorsunuz onun için ??? yersiniz.Bu sana verdiğim son cevap.brk60 demiş ki:Anlaşıldı. Olmayan Serverin olmayan GM ' lik havaları başlamış bir soru soruyoruz insan gibi cevap alamıyoruz..Autumn demiş ki:Büyü Yapıyoruz -.-"
haklisin kardeşim destek olalım köstek degil joymax kazancagına turk serveri gelişsinde türkler kazansın oyuzden sabredin !!I_love_you_Extraloob demiş ki:Millet Server Yapım Aşamasında Onun İçin Buglar Hatalar Olacak Ecsro Gibi Aylarca Server Kapalı Beklemiyoruz Arada Sırada Servere Girip Azda Olsa 1-2 Mob Kesiyoruz Hevesimizi Alıyoruz Onun İçin Teşekkür Edelim Tombalacı Arkadaşımıza Bu Arada Autumn Millet Sadece Nerde Bug Olduğunu Söyledi Kızcağımıza Teşekkür EdelimAz Çok Yardımcı Olmaya Çalışıyorlar Haksızmıyım ?
Aynen Öyle Hacım Joymax ın Bu Kadar Dolandırdığı Yeter Milleti (Sözde Free) Biraz Sabredelimde Türk Serveri Gelişsin Onda Oynayalımpink3454 demiş ki:haklisin kardeşim destek olalım köstek degil joymax kazancagına turk serveri gelişsinde türkler kazansın oyuzden sabredin !!I_love_you_Extraloob demiş ki:Millet Server Yapım Aşamasında Onun İçin Buglar Hatalar Olacak Ecsro Gibi Aylarca Server Kapalı Beklemiyoruz Arada Sırada Servere Girip Azda Olsa 1-2 Mob Kesiyoruz Hevesimizi Alıyoruz Onun İçin Teşekkür Edelim Tombalacı Arkadaşımıza Bu Arada Autumn Millet Sadece Nerde Bug Olduğunu Söyledi Kızcağımıza Teşekkür EdelimAz Çok Yardımcı Olmaya Çalışıyorlar Haksızmıyım ?
![]()