A
Anonymous
Guest
Bugün yaşadıgım olay tamamen sinir katsayımı tavan yapmış bulunuyor! AfterMath ve BrotherS guildlerinden elemanlar PT isimlerine " fck Allah _I_ Fck MOHAMED _I_ FCK ALL TURKS" yazmışlardı... Adamların gücünü biliyoruz! Tek başımıza yetemeyeceğimiz şu an için bir gerçek! Şimdi kimin ne oldugunu anlayalım! Hercules te bu dinsizlere karşı birleşme çağrısında bulunuyorum! Eminim bu çağrıya olumsuz yanıtlar gelecektir! Kendi içimizdeki sürtüşmelerimiz yok değil. Özellikle HYSTERIA ile birleşme değil , konuşma bile imkansız olmuş! Ama bu gevurlara da haddini bildirmek lazım bence!
Birleşme dediği aynı guild ismi altında bir birleşme değil! Kendi içimizdeki kavgamız sürse de aynı din i paylaşan herkesi bu heriflere bu server ı dar etmeye çagırıyorum! AfterMath ve BrotherS e bu server da nefes almak haram olsun! Yakaladıgımı indirecem! ( gücüm yettiğince! )
Selametle!
Birleşme dediği aynı guild ismi altında bir birleşme değil! Kendi içimizdeki kavgamız sürse de aynı din i paylaşan herkesi bu heriflere bu server ı dar etmeye çagırıyorum! AfterMath ve BrotherS e bu server da nefes almak haram olsun! Yakaladıgımı indirecem! ( gücüm yettiğince! )
Selametle!