Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Modlar.. Bir Arkadasa Cevap vereyim derken yanlıslıkla yeni baslık'a tıklamısım özür dilerim... silinirse sevinirim..

ya bende oyuna girmeyi denemiyor.Hep disconnet veriyor.Bunun çözümü var mı ?
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaslar yeni patchi bekliceksiniz.Zaty sro ya normal girin torque de 20sn de bir deniyor sro da fark yok

Bir Şiirdir Hayat; Başlar, Yaşanır ve Biter.
SkyMoon demiş ki:
Bu arkadaşın çok güzel dediğine bakmayın

Premium var bende yalnızca cliensless yapmak için kullanmak istiyorum
Char seç demesiyle dc yemesi bir oluyo. Resimde Görüldüğü Gibi

Normal yolla çalışmıyor. Ama eski bir client kullandığınızda çalışıyor. Eski Client kullanımıda Tehlikeli diyiyolar. Modlar Azıcık Yardımcı olsa Bu konuda

Şimdiden Teşekkürler...

gercekten hıc almıyo oyuna ben 7.5 ta basladım denemeye cumaya gıttım geldım sat 2 ye yakın bıse hala almamıs oyuna eskısı gıbı olsa keske sro eskıden ımage kod yazıoduk denemek sımdıkı gıbı basıt degıldı ama onceden daha kolay alıyodu onceden yarım sat 1 sat denıyoduk en fazla

Prada demiş ki:
[Torque] SRO Clientless - Daha profesyonel bir clientless!

Torque Clientless ile öncekinden daha kolay kullanılabilen ve çok daha farklı özelliklere sahip olan bir clientless imkanına sahip olabilirsiniz.

- İndir -

http://rapidshare.com/files/257541093/TorqueClientless_2.1.rar

- Kullanım -

- İndirdiğiniz bütün dosyaları Silkroad klasörüne atın.
- SilkErrSender.exe 'nin adını değiştirin.
- Dump klasörünü temizleyin.

- Main Settings -

- Char Settings -

- Chat Settings -

- Server Stats -

- Komutlar -

invite <playername> - Party'e adam davet eder.
leave - party'den çıkar.
trace <playername> - Belirtilen kişiye trace atar.
untrace - Trace yapmayı bırakır.
move <x> <y> - Belirtilen koordinatlara gider.
sit - yere oturur.
zerk - Zerk kullanır.

Klasik Hatalar Ve Çözümleri ;

1-) You need a method of return to use this feature.If you thik this is a mistake,either teleport or relog.

Return Scroollar'ınızı bir araya toplayıp sayfa 1'de 1.sıranın 3.slotuna koymanız gerekmekte.Return Scrool'unuz yoksa alıp oraya koyacaksınız.

2-)Serverlar gelmeyebilir , bu durumda silkroaodonlin.net'e girin . Sonra tekrar deneyin.

3-) Client'inizin kesinlikle orjinal olması gerekiyor.

4-) Botlar ile birlikte çalışmıyor.

5-) Yukarıdakilerden farklı hatalar alanlar veya Disconnect alanlar http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kursunlar muhtemelen sorunları çözülecektir.

6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...

yaw ben kurdum ama ''The spawn opcode appears to be wrong,continue anyway'' diotmm dersem acılıo ama serverlar gelmio bi çözüm bulursan sevinirim

emc

rank8
Eski Client ile çalıştırdım. 20 adet kullanıcı(account) girmeyi denedim. Gece saat 1:00 den sabah 10:00'a kadar denemiş ve bir tanesi bile girmedi. Bu arada ikinci bir bilgisayarda normal yollarla o gece iki kere oyuna girdim. Eski client bile olsa çalışıyor fakat oyuna girmiyor.

1 den fazla aynı accountu denemıoyor her farklı car ıcın 1 tane sadece clientles ozellıgı ıse yarayabılır

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
/Güncel

Legend 4+'ta çalışıyor lakin ban riski çok fazla.

Konu sahibi hacker@warrior

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt