Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ryop demiş ki:
ben bunu yapıyorum ıd pw server yazıyorum
Beep when logged in.Relogin after begin DCeda ya tıklıyorum 15 tane açıyorum bir şey olmuyor Connected to the login server. Sending login data... <Disconnected> felan diyor.
Muhtemelen torque 2.0 ı kullanıyorsunuz.Yeni versiyon geldi onu kullanırsanız sorun kalkar...

ilk iki veya üç deneyişinde 20 sn bekledi ondan sonrakilerde hiç beklemio hızlı hızlı denio hep son sürümüde yükledim yardımcı olun lütfenn

Bende sorunsuz deniyordu ama bu sabah nolduysa , her denemeden sonra ddisconnect veriyor.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yaw arkadaşlar lütfen yardım edin :buddha: sabah 10dan beri girmedi delircem :!!&%&! .
torque de 1 tane açınca 20sn de 1 deniyo. herkes 10tane açın çabuk girer demiş.ama ben 2-3 tane açınca eskisi gibi sürekli dc vermeye başlıyor.
neden 2-3 tane torque açınca dc vermeye başlıyor??

soyhan demiş ki:
yaw arkadaşlar lütfen yardım edin :buddha: sabah 10dan beri girmedi delircem :!!&%&! .
torque de 1 tane açınca 20sn de 1 deniyo. herkes 10tane açın çabuk girer demiş.ama ben 2-3 tane açınca eskisi gibi sürekli dc vermeye başlıyor.
neden 2-3 tane torque açınca dc vermeye başlıyor??
herkeste bu hata var bnde 2 günden beri cevabı bekliorm ama kimse cvp vermiyo...

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt