Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ben de bi şey soracaktım.herhangi bir servera bu progamla girdiğimizde oyuna kendimiz girebiliyor muyuz?

erkmena demiş ki:
ben de bi şey soracaktım.herhangi bir servera bu progamla girdiğimizde oyuna kendimiz girebiliyor muyuz?

program girince size select character dicek o zaman sağ üstten istediğiniz charın ismini seçip select > swap client de o direk chara giricek.

mentino demiş ki:
s.a evt oyuna giriyor fakat now loading bölümünde öle kalıyor oyuna giremiyor

7-)Login ekranı dolmayanlar şunu yapsın sorun kalkar: WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/Hosts buraya girin sonra Host dosyasini Not Defteri ile açın orda GNWTJoymax diye bişi yazar ve IP numarası olur... varsa onlari silin duzelicektir.. Gene Olmassa windows update yapıcaksınız...

emc

rank8
Autologin sistem geldiğinden beridir. Artık Torque çalışmıyor. Çözümü var mı ?

s.a arkadaşlar ben hepinizin sorusuna cevap veriyim ilk önce bu program hepinizin bildiği gibi bi illegal programdır kullanmamanızı tavsiye ederim ama siz bilirsiniz bu programda en fazla 3 çara girebilirsiniz serverin gözükmemesi programa bağlı değil biraz beklemen gerek altta Connecting Login the server yazması gerekmekte ondan sonra gelir serverler eğer gelmezse internetinde sorun vardır..Disconnect vermesi yoğun deneme olduğundan ve netiniz yavaş olmasından kaynaklanabilir eğer hızlı girmek istiyorsanız tavsiyem en az 5 tane açın ve aliasları hep aynı yaparsanız sorun olmaz yine dener programın şifresi ise http://www.extraloob.com

Hepinize iyi günler dilerim iyi oyunlar size tavsiyem yinede fazla kullanmayın ama siz bilirisniz..:)

sro ver 1.201 sro torque güncel lensin lütfen çok lazım oluyodu imkanım olsa pre alırım ama yok lütfen ser 1.201 vers. güncelleyin dc verip duruyo 1 kere deneyip dc veriyo

arkadaşlar allah kahretsin ki benim oyunda 95lwl bow çarım çalındı bana bi şifre olsa yeter bu exchange hack falan diyolar bi yardım edinde lütfen alıyım şu çarımı..

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt