Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
srocu15 demiş ki:
uygulama yapılandrılması doğru olmadığından uygulama başlayamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. diyor chare lütfen plz yardım edin bu programa ihtiyacım var.:(
6-) Uygulama yapılandırması doğru olmadıgınıdan bu uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden kurmak sorunu düzeltebilir. Bunun çözümünü bir üstteki maddede söylemiştim yine söyleyeyim ; http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indirip kurun.

Silkroad uzun bir ara verdim ve geri döndüm.Şimdi siz clientless yazmışsınız fakat autologin dışında isro gibi bot mu yoksa yalnız login için mi kullanılıyor?Şu an açılan konu muallakta.Tam bir açıklama yaparsanız hepimiz doymuş olacağız

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Exy- demiş ki:
Silkroad uzun bir ara verdim ve geri döndüm.Şimdi siz clientless yazmışsınız fakat autologin dışında isro gibi bot mu yoksa yalnız login için mi kullanılıyor?Şu an açılan konu muallakta.Tam bir açıklama yaparsanız hepimiz doymuş olacağız
İsro gibi bir bot olsa clientless bot yazılırdı.

Bitek bende bi sorun cıktı galiba yan yana calıstırma sorunu diyor ve başlamıyor bi yardım ederseniz süper olur

kemaList hocam bir de şu soruna yardım etsen ?
Swap to client diyince Torque.exe kapanmak zorunda kaldı diye hata raporu veriyor ne yapmam gerkiyor? Bir de bunu hep hotan ve samarkand ışınlanmalarında yapıyor?

ya ben de hata oldu program direk hata veriyo acılmıyo yani framenetwork gibi bişiler yüklemem gerek mi ? yeni format attıgım için..

hangilerini yüklücem biraz yardımcı olabilr misiniz :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt