Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
bununla 2 ci çarı açınca login oluyor çar ama şöle bir yazı çıkıyor client gelmıyor you need a method of returun to use this feature teleport or relog dıye ? ne yapmam lazım

Arkadaşlar yardım edin lütfen Charım oyunda diil giriyorum The account already logged in dio

2Tane soru sorucam
1- Bu program botla kullanılabiliyor mu?
2- Her girişinde Return çekiyor bunu nasıl engelleriz(engelliyebilirmiyiz) ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ImmorTaLGoD demiş ki:
2Tane soru sorucam
1- Bu program botla kullanılabiliyor mu?
2- Her girişinde Return çekiyor bunu nasıl engelleriz(engelliyebilirmiyiz) ?
Hayır
Hayır

Kardeş Eline Saqlık Çok qzl olmuş ama Bi Sorun War Sanırım Oyuna Tam 1 Saat Ciwarında Denedim ama Almadı ve Sendinq Loqin Deta yani deneme kısmında Disconnecdet yazıyor oyuna Giremiyorum Yani Nedeni Ne Olabilir Acil Cvp pls...

Kardeşim Çok qzl Olmuş Eline Saqlık ama Su Sorun Neden Olabilir Yaklaşık 1 Saattir Deniyor Oyuna Giremedi Ve o Deneme Kısmında Diconnecdet yazıyor Bunun Nedeni Nedir Acil cvp pls...

yasinbuba31 demiş ki:
Charda Return olmadımı Hata Veriyor GirmiyoR Onun Bir Çözümü Yokmu ? xS aciL Cvp LütFen !
mutlaka inventory'nizde 1. sıranın 3. slotunda return scroll bulunması lazım. yoksa oyuna giremiyorsunuz :roll:

Ben sadece oyuna gırmek ıstıyorum sadece ılk sayfayı duzenlesem yeterlı mı

Bunu nasıl kullancaz arkadaslar yaw bi yardım edin.

kardeş ben bu programı açtım (Couldn't connect due to server traffic.) Torque de böle trafic diyo ama oyuna bakıyorum orda traficc yazısı çıkmıyoR acaba denemiyomu?? Acil cvp pls

Now loadindte ne yapıosam yaptım olmuyor. Ama önceden aynı pcyle açtım şimdi açılmıo bekledimde :S

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt