Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Peki beyler oyuna giriyor eyw ama cliente geçmeden party nasıl yapcaz Plvl yapcam ama adamı görüyorum pt atamıyorum komutları nereye yazıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.... :think: :think:

[19:25:40] Sending login data...
[19:25:43] Couldn't connect due to server traffic.
[19:25:43] <Disconnected>

Suan gırmeye calısıyor mu ?

sa .kardeş bana c dosyası exe hatası veriyo uygulama hatası veieiyo .çözümünü hemen bulurmsun

leqendarym demiş ki:
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW LOADİİİİİİİNG !!!
mokoko4121 demiş ki:
sa .kardeş bana c dosyası exe hatası veriyo uygulama hatası veieiyo .çözümünü hemen bulurmsun
karşılaştığınız hataları tam olarak yazar mısınız? aklımda bir cevap var ama tam sorun anlayamadım :think:

ben ne zamandır deniom bannlanmadı ama Joymax'tan Torque Uyarısı

Joymax son yaptığı açıklamada , oyuncularının kullandığı otomatik giriş programlarının başını çeken Torque Clientless'ı kullananlar için önemli bir uyarıda bulundu !

Yaptığı açıklamada , oyuncuların oyuna giriş için yaptığı denemelere - denemelerinin zaman aralıklarına bakılarak kullanıcı hesaplarının yasaklanacağı söyleniyor. Joymax bunu yeni illegal program tespit sistemi olarak açıklıyor.

Francesco demiş ki:
- Resim Silinmiş.
bu ne yaf paso bunu verio 1 kere girdim bidaha full bu _?
inventorynizde 1.sayfada 1.sıradan 3.slota return scroll koyun. sonra torque ile girmeyi deneyin :curtain:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar bende bu programı kullanıyodum bugün return hatası aldım....normal yolla girip return alıp slota koydm rahatçaoynadım bisüre sonra dc yedm....sonra torqueyle grmeye çalıştım 6-7 defa grfim ama hep loadingde dondu.... sonra normal yolla yne girmeyi başardım baktımki charlarım yok olmuş...görnce şok oldum ve ne yapcağımı bilmiyorm bu durmda olan arkadaşlar varsa msj atsın...

window/system32/drivers/tec host da bunlar var bişe yapmam gerekli mi??

ayrıca aynı hesaptan bir char a girebiliyorken diğerine giremiyorumm loading de donup kalıyorr.....

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

emc

rank8
Return Scroll olduğu halde bende giremiyorum. 1 sayfa , 1 sırada ve 3.slotta scroll duruyor. 49 adet return scroll var. Bu şekilde girmek istediğim 3 adet charım var giremiyorum.

arkadaşlar gayet güzel çalısıyor ama 2ci client i açtıgımda 2ci client tam açılıyor ve hide oluyor görev yöneticisinde çalısıyor ama masa üstünde yok charda oyunda oluyor bu arada bu yüzden 2ci charı açamıyorum yardım edermisiniz

emc

rank8
OutlawS demiş ki:
arkadaşlar gayet güzel çalısıyor ama 2ci client i açtıgımda 2ci client tam açılıyor ve hide oluyor görev yöneticisinde çalısıyor ama masa üstünde yok charda oyunda oluyor bu arada bu yüzden 2ci charı açamıyorum yardım edermisiniz
> Belki Ram az geliyordur. İşlemci Çift çekirden veya daha fazla ise görev yöneticisinden Tek işlemci kullanıma ayarlamayı deneyin.
> Bende 3 GB ram var. Aynı anda Swap to Client ile en fazla 4 adet client açabiliyorum. Rumata ile Sorunsuz 9 adet açabiliyordum. Galiba başta yükleyen gameguard sıkıntı çıkarıyor.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt