İşlerin yoğunluğundan izlemeyi unutmuştum yorum yaptığın iyi olduRewind demiş ki:Bölüm biraz iyidi ama gay çift ortaya çıkana kadar![]()
Aynen bu dizi yakında biter benceMr.Bean demiş ki:Bu sezonun 3 bölümü kaldı . Çiftlik , hapishane gibi olmasın artık aynı sonlar...........
Bana biraz masraftan kaçıyorlar gibi geliyor , şehirlerde çektikleri bölümler güzel oluyor ama masraflı olduğu için hep kırsal alanlarda çekiyorlar.sarkolata demiş ki:Konu bulamıyorlar sanırım.
Ricki yollayacaklar gibi. Hep su yasli teyze karistiriyor isleri...Rewind demiş ki:Yine dizi sapıttı haftaya sezon finali var ekime kadar beklicez yine
Bu '' W '' işareti ne ayak ben mi kaçırdım yoksa yeni sezona mı saklıyorlarKemalist demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ricki yollayacaklar gibi. Hep su yasli teyze karistiriyor isleri...Rewind demiş ki:Yine dizi sapıttı haftaya sezon finali var ekime kadar beklicez yine
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
O kadına gereğinden fazla misyon yüklediler birde ortaya entrika çıktı adam karısını çocuğunu dövüyor diye illa bişey yapacaksanız kenarda boğup öldürün zombi oluncada vurursunuz hiç kafaları çalışmıyor yaKemalist demiş ki:Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile