![]() |
Erythrai demiş ki:Bu sefer pek beğenmedim ya öyle pek bir aksiyon ve heyecan yoktu . Ama yinede güzeldi tabii . Pazartesi gününü seviyorum ya . Dexter ve Walkind Dead ...
3. Bölümün Trailer ı :
Çok fazla bu bakımdan eksikleri var , traş olmuş adamlar vs :)As you can see the zombies have been keeping the fields nice and cut at
Büyük ihtimal öyle olacak.Hani yola koyulup yeni yerler , keşfetmedikçe pek bir heyecanı kalmıyor dizinin benim için.tenpanter demiş ki:Bir sezonda hapishanede yatarlar ohh :)
Aynen aynenDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye![]()
Aynen aynenDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye![]()
ahahaLemonade demiş ki:Aynen aynenDuygusuzz demiş ki:lorimidir nedir hersell'a suni tenefüs yaparken adam sıçradı ya orda ben bir sıçradım yerimden ölüyodum korkudan nasıl odaklandıysam tv ye![]()
Kulaklığı çıkardım öyle takip ettim orayı, yurttakiler bön bön bakıyorlar
![]()
Bir de bu sezonla ilgili "ölü takliti yapan zombi de gördük" diye yorum yapmışlar ekşi de kahkaha attım(hörşılı ısıran zombi için)