- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
@Duygusuzz
Bende diyorum bu adamı bir yerden gördüm ama
Niye öldürdü acaba adamı garip 
Bende diyorum bu adamı bir yerden gördüm ama

Sanki o adamda zombileşmiş gibiydi yanağında bir şişkinlik fark ettimKemalist demiş ki:@Duygusuzz
Bende diyorum bu adamı bir yerden gördüm amaNiye öldürdü acaba adamı garip
![]()
Bu herif şimdi ricklerede karışacak hapishanede olaylar fena olcak trailer biraz meraklandırdı doğrusuClochard demiş ki:O adamları akvaryuma koyma amacını anlamadım. Askerleri öldürme amacını anlamadım çok karışık bir bölümdü![]()
adam belki manyak allah allah amaç şart mıClochard demiş ki:O adamları akvaryuma koyma amacını anlamadım. Askerleri öldürme amacını anlamadım çok karışık bir bölümdü![]()
not:Arkadaşlar yeni alacağım kılıçla, beni ilerleyen bölümlerde zenci kadının partneri olarak izleyeceksiniz iyi seyirler :)tenpanter demiş ki:adam belki manyak allah allah amaç şart mıClochard demiş ki:O adamları akvaryuma koyma amacını anlamadım. Askerleri öldürme amacını anlamadım çok karışık bir bölümdü![]()
![]()
tenpanter demiş ki:not:Arkadaşlar yeni alacağım kılıçla, beni ilerleyen bölümlerde zenci kadının partneri olarak izleyeceksiniz iyi seyirler :)tenpanter demiş ki:adam belki manyak allah allah amaç şart mıClochard demiş ki:O adamları akvaryuma koyma amacını anlamadım. Askerleri öldürme amacını anlamadım çok karışık bir bölümdü![]()
![]()
Adamı öldürdükten sonra zombileşmiş haliyle :) Diğer adamları da büyük ihtimal boşuna yiyecek vs harcamasınlar diye öldürdü.Duygusuzz demiş ki:Sanki o adamda zombileşmiş gibiydi yanağında bir şişkinlik fark ettimKemalist demiş ki:@Duygusuzz
Bende diyorum bu adamı bir yerden gördüm amaNiye öldürdü acaba adamı garip
![]()
![]()
Bu adam işi çözdü filmi izlemeye gerek yokmurathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
An itibariyle dizimag'de twd'in etiketini kaldirdim.murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
''Walking Dead'i Bitiren Adam''murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
Şimdiki topraklar neden insan olmuyor. Ben maymuna benzeyen ınsalar goruyorum sorun bendemıtenpanter demiş ki:''Walking Dead'i Bitiren Adam''murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok
uff snne be slq xS xStenpanter demiş ki:İnsanlar zombi oluyorsa şimdi ki zombiler niye insan olmuyor ya .s .s
murathep demiş ki:sanırım sonunda herkes ölücek çünkü virüs insanlar ölünce aktifleşiyor birgün herkes ölüceğine göre insanlığın sonu demek kurtuluşları yok