Darly reyiz. 

Büyüdü kerataLemonade demiş ki:Bu arada carl'da beth'e yazıyor![]()
![]()
Garibim caroll da daryl'ı ayartmaya çalışıyorMirage demiş ki:Büyüdü kerataLemonade demiş ki:Bu arada carl'da beth'e yazıyor![]()
![]()
![]()
Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
Mirage demiş ki:Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek![]()
Daryl elini sallasa ellisi ona mı kalcakirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek
O nasıl spoiler öyleLemonade demiş ki:Mirage demiş ki:Sonra gelir Lori de katılır onlara.Ne zamandır böyle aktivitelerde yer almıyorduirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücek![]()
![]()
![]()
Daryl elini sallasa ellisi ona mı kalcakirfancaylak demiş ki:Demedi demeyin Daryl zombi olan kızın yaşlı anasını götürücekHiç olmadı onda o miğde varken zombilerle tatmin eder kendini
![]()
Bu arada spoiler vermek gibi olmasın ileri ki bölümlerde lori bebeği doğurmadan ölecekmiş.
keşke o spoiler'ı acmasaydımErythrai demiş ki:Oha lan.
Dikkat : Ağır spoiler içerir.
İlk sezonda elini kesen Merle ile karşılaştılar
Bu bölüm olmamış![]()
Bütün oluşturuyor.sarkoLata demiş ki:Bu dizide her bölümü ayrı mı arka sokaklar gibi? Yoksa hepsi bir bütünü mü oluşturuyor lost gibi
Aynen . Ama Dexter da tam tersine o kadar güzeldi birbirlerini dengelediler benim içinDuygusuzz demiş ki:Daha yeni izledim bu bölümü ne biçimdi ya adamın biri çıktı bütün kalan askerleri öldürdü karanlık işler dönüyor bizimkileri hiç göstermedi zaten hiç beğenmedim bu bölümünü![]()
Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?![]()
Bu akvaryumda ki zombi kafaları akrabalarıydı sanırım ve zombi halleride ölmüştü.Duygusuzz demiş ki:Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?![]()
ama o zenci kadının zombileriyle oraya getirdiği asker kafasınıda koymuştu akvaryumaKemalist demiş ki:Bu akvaryumda ki zombi kafaları akrabalarıydı sanırım ve zombi halleride ölmüştü.Duygusuzz demiş ki:Bilmiyorum artık hiç tat alamadım en son akvaryum'a zombi kafaları koymuş bi baktım bölüm bittiLemonade demiş ki:Çok guzel gidyor dedik dedik nazar mı deydirdik dizi ye?![]()