aynen oyle. 2 senede calisirim haci 3-4 saglam takla atabilelim yeter. bkz boykanin yaptigi elleriyle geriye atip kendini ayaklariyla arkada yerdeki adama vurup sonra yerden desteksiz kalkmasi, en basitinden. soylede havada bikac cool takla bana yeter. en iyi sen anliyorsunfrityus demiş ki:Etkincim o boykanın yaptığı hareketler 1 senede yapılacak şeyler değil scott adkins hayatını adamış bi sporcu 110 kiloluk ağır siklet o adamın bi günde yaptığı antrenman senin en az 1 haftana denktir emin olabilirsin ama anladığım kadarıyla senin istediğin hareketler gösteri amaçlı ondan 1 senelik bi çalışma yeterli olur
3 ay oluyor kick boksta azda olsa bilgi sahibi oldumsweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen oyle. 2 senede calisirim haci 3-4 saglam takla atabilelim yeter. bkz boykanin yaptigi elleriyle geriye atip kendini ayaklariyla arkada yerdeki adama vurup sonra yerden desteksiz kalkmasi, en basitinden. soylede havada bikac cool takla bana yeter. en iyi sen anliyorsunfrityus demiş ki:Etkincim o boykanın yaptığı hareketler 1 senede yapılacak şeyler değil scott adkins hayatını adamış bi sporcu 110 kiloluk ağır siklet o adamın bi günde yaptığı antrenman senin en az 1 haftana denktir emin olabilirsin ama anladığım kadarıyla senin istediğin hareketler gösteri amaçlı ondan 1 senelik bi çalışma yeterli olur![]()
Eğlenceli oluyor amasweetCHIEF demiş ki:antremanlari hakikaten saglam oluyor ama bizim hoca cok yoruyor bizi, ara vermeden mekik,sinav zart zurt bisey diyo sonrada onlari anlamiyorum tabi bilmedigimden![]()
ilk gittigimde salak gibi hissettim kendimi ama yaptikca moda giriyor insanfrityus demiş ki:Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eğlenceli oluyor amasweetCHIEF demiş ki:antremanlari hakikaten saglam oluyor ama bizim hoca cok yoruyor bizi, ara vermeden mekik,sinav zart zurt bisey diyo sonrada onlari anlamiyorum tabi bilmedigimden![]()