![]() |
hayır etrafdakiler seni göremiyor sen sadece bilinçinle dolaşıyorsunBeijo demiş ki:son bişi daha sorup kapatalım su astral seyahat konusunu korktum ben...hareket halindeyken baska biri seni görebiliyormu ?
herşey cok daha net gözüküyor çünkü ordayken gözünle degil bilincinle görüyorsunRemi demiş ki:Beden Sabit Göremiyolar Diye Biliyorum Ben Hiç Yapanıda Görmedim
@Mortal
Harbi Gülenlerin Gözünün İçine BAkıp Kaşığı Ayırdın Mı Tırstırıcı Olursun O Aklıma Gelmedi![]()
dur daha önünde telepati var güzelimBeijo demiş ki:neyse ya hele bi pipet oynatma - kaşık bükme fln yapabilmeyi öğreniyimde astral seyahatada geceriz...![]()
o ne bea ?MortaLStatuS demiş ki:dur daha önünde telepati var güzelimBeijo demiş ki:neyse ya hele bi pipet oynatma - kaşık bükme fln yapabilmeyi öğreniyimde astral seyahatada geceriz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
örnek veriyorumBeijo demiş ki:o ne bea ?MortaLStatuS demiş ki:dur daha önünde telepati var güzelimBeijo demiş ki:neyse ya hele bi pipet oynatma - kaşık bükme fln yapabilmeyi öğreniyimde astral seyahatada geceriz...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fiziksel olan hiç birşeye dokunamaz ve etki edemessinBeijo demiş ki:bide hacım seyehat halindeyken herhangi bi cisme dokunamıyomuyuz ? eğer dokunabiliyorsak cok pis seyler yaparım![]()
sabah psijik kasmadan önce 1 damla limon veya sirke içersen yapman cok daha kolay olurRemi demiş ki:Biz Astral Olalım Yerdende Yükseliriz.
Zaten Uçuyom Ben Şu An Uykum Acayip Var Ama İnat Ettim Sabaha Kadarda Beklesem TG yi Beklicem Kesip Öle Yatıcam
yani sorun sendemi bendemi anlamadım Confusedקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:konsantre olmak için werdin programı download edemiyorum hata alıyorum rapitde imageshack uyuzluk çıkardı 5 dakkadır 1 resmi upload etcek napcam ya resimm gelince koycam
linki şu an denedim çalışıyor sorun sendeקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:konsantre olmak için werdin programı download edemiyorum hata alıyorum rapitde imageshack uyuzluk çıkardı 5 dakkadır 1 resmi upload etcek napcam ya resimm gelince koycam
ekşi bişiler içmeyi ve soguk suyla yüzünü yıkmayı unutma!Beijo demiş ki:sabah kalktıgımda pipet dönüdrme denicem büyük ihtimal yapıcam deminde yaptım ama kücük oynamalar beni tatmin etmedi...
ne oldugu hakkında bir bilgim yokקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:1-Click web hosting for free
With our 1-Click web hosting solution you can put your files online for free with just one click fast and easy. You decide, who will be able to access your file. Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete link.
You have requested http://rapidshare.com/files/84846262/mudralar_n_deste_i_ile__akra_meditasyonu.doc (84 KB).
Your IP-address 85.102.255.163 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
ne oldugu hakkında bir bilgim yok
ama şimdi denedim bende çalışıyor link
bunlar yazıyo?