Beden Sabit Göremiyolar Diye Biliyorum Ben Hiç Yapanıda Görmedim

@Mortal
Harbi Gülenlerin Gözünün İçine BAkıp Kaşığı Ayırdın Mı Tırstırıcı Olursun O Aklıma Gelmedi :mrgreen:

Beijo demiş ki:
son bişi daha sorup kapatalım su astral seyahat konusunu korktum ben... :mrgreen: hareket halindeyken baska biri seni görebiliyormu ?
hayır etrafdakiler seni göremiyor sen sadece bilinçinle dolaşıyorsun
etrafda gördüklerin o anki zaman yani
bedeninden ayrılıp ruh gibi dolaşıyorsun zor bişi degil ama cok ürkütücü bişi
şu an canım deli gibi tekrardan yapmak istiyor ama korkuyorum sabah denicem tekrardan

Beijo

Bilgiliyim
neyse ya hele bi pipet oynatma - kaşık bükme fln yapabilmeyi öğreniyimde astral seyahatada geceriz... :mrgreen:

Remi demiş ki:
Beden Sabit Göremiyolar Diye Biliyorum Ben Hiç Yapanıda Görmedim

@Mortal
Harbi Gülenlerin Gözünün İçine BAkıp Kaşığı Ayırdın Mı Tırstırıcı Olursun O Aklıma Gelmedi :mrgreen:
herşey cok daha net gözüküyor çünkü ordayken gözünle degil bilincinle görüyorsun
yani yansıma kullanmadan görüyorsun buda bir netlik veriyor gece cıkmama rahmen cıktıgım zaman sanki akşam üstüymüş gibi bir ışık var
ama sesler cok korkunç o sesler cok ürküttü beni

Oooo Telepati Mükemmel Bir Olay YApabilen İçin Okulda Sınawlarda Mükemmelde Bir KOpya Taktiği

KArşılıklı Düşüncelerle KOnuşma Gibi Bişi

levitasyon hakkında bilgide en yakın zamanda eklenicektir topicimize

levitasyon telekinetik enerji ve vücdümüzun aurasını kullanarak yer cekimi ters etki yapmak ve kısa süreli ve kısa boyutlu bir havalanma uçma sağlamak yaklaşık2 gündür çalışıyorum daha sadece hafifleme aşamasına gelebildim
ama levitasyon yapan bir kaç kişi gördüm bende yapıcam en yakın zamanda
yaptıgım an sizlerle nasıl yapıldıgını ve tekniklerini paylaşıcam

Beijo

Bilgiliyim
bide hacım seyehat halindeyken herhangi bi cisme dokunamıyomuyuz ? eğer dokunabiliyorsak cok pis seyler yaparım :mrgreen:

Biz Astral Olalım Yerdende Yükseliriz.
Zaten Uçuyom Ben Şu An Uykum Acayip Var Ama İnat Ettim Sabaha Kadarda Beklesem TG yi Beklicem Kesip Öle Yatıcam

Beijo demiş ki:
MortaLStatuS demiş ki:
Beijo demiş ki:
neyse ya hele bi pipet oynatma - kaşık bükme fln yapabilmeyi öğreniyimde astral seyahatada geceriz... :mrgreen:
dur daha önünde telepati var güzelim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
o ne bea ?
örnek veriyorum
sevgilinle konuşmak istiyorsun
ama köntörün yok
sevgilinin köntörü var ama
sevgiline beyninden sinyal gönderiyorsun ve bu sinyal sevgiline ulaştıgında sevgilinin aklına birden sen geliyorsun
ve dönüp seni arıyor

yada bi yazılıdasın bi arkında senin gibi psijik
sıvan sorusunu aklından oan sorup gene ondan akıl sinyalleriyle cevabı alabilirsin

ama canının her istedigi kişiye anında ulaşamıyorsun
telepati yapıcagın kişiyle bir ilişkin veya aranızda bir sevgi olması lazım

yada ceşitli yöntemlerle yapılan testler sonucunda bi kişi ile telepatik bağ kurup dünyanın bir uçundan telepatik olarak beyinden beyine konuşa bilirsin

konuşmalar sana ses olarak gelmes
mese arkın susamıştır
ikiniz arasında bi telepatik bağ vardır
arkın acaba bejo susamışmı die düşünür
o sırada senin aklına su içmek gelir bunu gibi

Beijo demiş ki:
bide hacım seyehat halindeyken herhangi bi cisme dokunamıyomuyuz ? eğer dokunabiliyorsak cok pis seyler yaparım :mrgreen:
fiziksel olan hiç birşeye dokunamaz ve etki edemessin
yapılan araştırmalara göre
astral seyehata cıkan bir insan cıktıgı anda 28 gram kilo kaybına uğramakdadır
geri döndügünde ise 28 gram kilo alır

buna göre diye biliriz ki astral seyahateyken bulundugun kilon 28 gram 28 gramlık bir kuvvetle etki edebiliyorsan kolay gelsin headbang2ft9

konsantre olmak için werdin programı download edemiyorum hata alıyorum rapitde imageshack uyuzluk çıkardı 5 dakkadır 1 resmi upload etcek napcam ya resimm gelince koycam

Remi demiş ki:
Biz Astral Olalım Yerdende Yükseliriz.
Zaten Uçuyom Ben Şu An Uykum Acayip Var Ama İnat Ettim Sabaha Kadarda Beklesem TG yi Beklicem Kesip Öle Yatıcam
sabah psijik kasmadan önce 1 damla limon veya sirke içersen yapman cok daha kolay olur
ekşi şeyler beyne gönderdigi ani şok sayesinde büyük eneji açılımına sebeb olur

קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
konsantre olmak için werdin programı download edemiyorum hata alıyorum rapitde imageshack uyuzluk çıkardı 5 dakkadır 1 resmi upload etcek napcam ya resimm gelince koycam
yani sorun sendemi bendemi anlamadım Confused

1-Click web hosting for free
With our 1-Click web hosting solution you can put your files online for free with just one click fast and easy. You decide, who will be able to access your file. Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete link.

You have requested http://rapidshare.com/files/84846262/mudralar_n_deste_i_ile__akra_meditasyonu.doc (84 KB).

Your IP-address 85.102.255.163 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.

bunlar yazıyo?

Beijo

Bilgiliyim
sabah kalktıgımda pipet dönüdrme denicem büyük ihtimal yapıcam deminde yaptım ama kücük oynamalar beni tatmin etmedi...

קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
linki şu an denedim çalışıyor sorun sende

קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
1-Click web hosting for free
With our 1-Click web hosting solution you can put your files online for free with just one click fast and easy. You decide, who will be able to access your file. Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete link.

You have requested http://rapidshare.com/files/84846262/mudralar_n_deste_i_ile__akra_meditasyonu.doc (84 KB).

Your IP-address 85.102.255.163 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
ne oldugu hakkında bir bilgim yok
ama şimdi denedim bende çalışıyor link

bunlar yazıyo?
ne oldugu hakkında bir bilgim yok
ama şimdi denedim bende çalışıyor link

Yukarı Alt