Arkada SRO Açık Bana sakin Ol Diyon Medi Yap Diyon Sen Denesene :lolmuch: :lolmuch:
Pc Ekranın Ortadan 2 Ye Bölünsün

Remi demiş ki:
Arkada SRO Açık Bana sakin Ol Diyon Medi Yap Diyon Sen Denesene :lolmuch: :lolmuch:
Pc Ekranın Ortadan 2 Ye Bölünsün
sro %100 girme yöntemi

herşeyi yap
image code yi yaz
serverlisti aç bi kere bak
sonra oyuna dön elini entera koy
sürekli serverın kapasitesini ve giren cıkanı düşün
içinden bi ses sana bas dedigi anda bas
ama ondan önce 2-3 dk kadar servera gireni cıkanı düşün biras yor aklını içinden bi sesin sana bas dedigi an serverda boş yer oldugu an olcaktır

aege serverına serverlistde 3506 kişi gözükürken 13 defa tek attım bu yöntemle prede neymiş benim beynim varken yemişim preyi :mrgreen:
tabi bu yöntem sadece kullanmayı bilen için %100 dür degişik yorumlar cıkmasın ortalığa

Beijo

Bilgiliyim
bi pipet döndüremedim 2 saattir...psi-wheel fırıl fırıl dönüyor ama pipet dönmüyor... :mrgreen: psi-wheel daha zevkli bence istedigim yöne dogru dönürebiliyorum ama pipet hiç dönmüyor...bi kere döndürdüm o da şanstı herhalde... Confused

Ben Yarın Kasarım sabah Sabah BOş KAfa İle daha rahat olur SRO u açmadan tabi Wink

Beijo demiş ki:
bi pipet döndüremedim 2 saattir...psi-wheel fırıl fırıl dönüyor ama pipet dönmüyor... :mrgreen: psi-wheel daha zevkli bence istedigim yöne dogru dönürebiliyorum ama pipet hiç dönmüyor...bi kere döndürdüm o da şanstı herhalde... Confused
bak yazı şekline dikkat et

1 kere döndürdüm oda şandı herhalde!!!!! bu cok yanlış bir düşünce
bu düşünce sistemi ile sittin sene pipet döndüremessin
psh wheel yapıyorsun çünki daha önceden kaynaklanan bir inanacın var beynin diyorku buna dön dersen döner
ama pipete gelince bir anın ve bir başarın yok bu yüzden döndürmeni engelliyor
unutma herşey beyinde bitiyor telekinezi inanç işidir
inandıkdan sonra kalemi eline alır elini ceker kalemi havada bile bırakırsın yeterkiki
o kafana yapabilirm ifadesini sok
psh wheel nasıl yapabilirsen bunlarıda yapabilirsin unutma
şimdi bir daha pipet dene ama bu sefer inan!!
inanamassan psi wheeli nasıl yaptıgını hatırla inanmaya kabul etmeye çalış içinde şüpeyi yok et

iyi geceler psijik dostlar sorusu olan olursa burada paylaşsın yarın sabah hepsini tek tek cevaplarım
3000 ci postuda bölece atmış olduk vatan millete hayırlı olması dieliyle :mrgreen:

Beijo

Bilgiliyim
bendede yan etkiler görünmeye basladı galiba..ampül göz kırpıyor bana... :mrgreen:

קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
MortaLStatuS demiş ki:
קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
ya ampul yok evde apmul yerine başka neler olabilir?
senide fun clube ekliyimmi
Ekle tabi kardeşim... aliminyum folyoyü döndürüyorum. ama pipieti henüz yapamadım ama olacakkkk
olur olur sadece düzenli çalışma ve meditasyon
eğer popüler bi insan degilsen
yada kendine acayip eylenceli degişik şeylerin oldugu bi dünya istiyosan şaşırma yola devam

bu hafta
beynimizi uyutup mistik olarak vücüdan ayrılıp seyehat edip dolaşmayı öğreticem
bu konuda bende acemiyim ama en azından alt kata ve üst kata kadar cıkabiliyorum detaylı bilgiyi telekinezi topici altında astral seyehat olarak vericem bu hafta içinde
tam bir araştırma yapıyım zararları varmı kolaymı teknikler vs bilgilendiricem sizi
bu gece 3 kez cıkıcam cok eylenceli bişi

Beijo demiş ki:
bendede yan etkiler görünmeye basladı galiba..ampül göz kırpıyor bana... :mrgreen:
ooo süper oznm
senden bendensin girdigin yerde voltaj düşücek biras daha ilerle daha neler olcak :mrgreen: :mrgreen:

en güzeli metallere karşı sertlik duygusunun kaybolması
çorba içerken kaşık kırılıcak üstün basın berbat olcak :mrgreen:

Beijo

Bilgiliyim
astral seyehatı daha öncede duymustum ama bilinç altındamı yapıyorsun bu işi ?

Mortal Bu İşin Bide O Boyutu Var Okulda Popülerlik Yükseldi Kaşık Yamultmayla Fln Yemekhanede Yemek Yerken Çorba Kaşığı Elinde Patlayıp Üstüne Başına Dökülünce Pek Bi Karizma Olur İnsan :lolmuch:

Beijo demiş ki:
astral seyehatı daha öncede duymustum ama bilinç altındamı yapıyorsun bu işi ?
hayır beyni uyutup normal biliçle yapıyosun
hareket kabiliyetin sadece düşünce gücüne dayanıyor mesela örnek veriyim

bedenimden ayrıldıgımda elimi kaldırmak istedigimde kalkmıyor
ama elimi kaldırdıgımı hayal edince kalkıyor yani sadece düşündüklerin harekete geçebiliyor fizisel düşünce tamamen yetkisi kaybediyor
bedenine geri döndügünde hareket kabiliyetin biras sınırlanıyor elini kaldırmak isterken elinin kalkmasını hayal etmeye baslıyorsun ve işler karışıryor
tam bir bilgiye ulaşıp bu boyutta heraket kabilişyeti ve geri dönüş ve cıkış tekniklerni ayarladıkdan sonra paylaşıcam
sakın tek basına deneme cıkış anında
korkuya bağlı olarak kulaklarda çınlama ve beynin içinde catlama sesleri geliyor cok ürkütücü oluyor
gece nedemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum gercekden korkunç
oraya cıktıgında fizikji boyutta olmadıgın için sesler bi garip geliyor şu an hala kalbim küt küt atıyor

Remi demiş ki:
Mortal Bu İşin Bide O Boyutu Var Okulda Popülerlik Yükseldi Kaşık Yamultmayla Fln Yemekhanede Yemek Yerken Çorba Kaşığı Elinde Patlayıp Üstüne Başına Dökülünce Pek Bi Karizma Olur İnsan :lolmuch:
o sırada gülen olursa yandaki adamın kaşıgını al 2 ye böle kaşığın 2 parçasınıda sana gülen adamın kafasına gömçürt hiç bişi olmas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Beijo

Bilgiliyim
son bişi daha sorup kapatalım su astral seyahat konusunu korktum ben... :mrgreen: hareket halindeyken baska biri seni görebiliyormu ?

Beijo demiş ki:
alla alla yapabilen varmı acep sen cidden yapabiliyomusun ?
yapması cok kolay işi çözmek sadece 30 dkmı aldı şuan bedenimden ayrıla biliyorum azcık konsantra ve beyinde boşluk yaratma istiyor

en iyi teknikleri ve yapalışlarını en yakın zamanda sizinle paylaşıcam
ama gercekden korktum herşeyin içinden geçiyorsun ve sürekli bir uhultu var heraket etmekde cok karışık geliyor sürekli hayal etmek bayıyor adamı

Yukarı Alt