![]() |
The_DifferenT demiş ki:Bi olay var ama konu açmanın ne anlamı var hadi açtın konunun burda ne işi var inş. bi daha olmaz kavalye oldschoolsun yaw bari sen yapma örnek ol ark.
tmm da belli Okanın bu konuyu açma amacı sadece char yapılandırma vb. sro ile ilgili konularda tartışma bölümü burada tartışma yazıyo diye her konu buraya mı açılmalı yaniKavaLyE demiş ki:The_DifferenT demiş ki:Bi olay var ama konu açmanın ne anlamı var hadi açtın konunun burda ne işi var inş. bi daha olmaz kavalye oldschoolsun yaw bari sen yapma örnek ol ark.
böyle bir bölümün kimin tarafından açıldığına bak ondan sonra yorumunu yap. Konuyu ben açtım Extraloob böyle bir bölüm açtı tartışmamız için.
WOOTTTTKavaLyE demiş ki:Hepsinin Yeri Var Forumda Burası;
Silkroad Kullanıcı Tartışma Kapışma Platformu
:) silkroad kullanıcısıyım o zmn gel senle tatışalım meleketin haliniKavaLyE demiş ki:Hepsinin Yeri Var Forumda Burası;
Silkroad Kullanıcı Tartışma Kapışma Platformu
Teşekkürler bende sevindim herkes hakkı olanı aldı mutluyumElazigLee demiş ki:sorunun cozulmesine sevindim
Ana bacı gircen!Elecktr10 demiş ki:Olan ıd benim ıd im bu herif ıd mi yanlışlıkla öğrenmiş ve şimdi kullanıyor bile yani parayı ödeyen ben kullanan o ben ne anladım bu işten ver diyoruz onuda vermiyor artık ne dememiz lazım Question