BU ne hitler hayranlığı.
Kendiniz gibi olun lütfen.
Olduğunuzdan farklı görünmeye çalışmayın. 8)

Apt

rank8
Bende tam bunu yazıcaktım :) Lincoln amerikanın Atatürk'üdür,Atatürk nasıl bir diktatör değilse Lincoln de değildir.Fakat Atatürk'ünde diktatör olduğunu iddaa edenler var.

Momentum demiş ki:
Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Kanuni Sultan Süleyman(Muhteşem Süleyman),Mustafa Kemal Atatürk
Bunlar neden 10 içersinde değil anlayamadım. :roll: :detective:
Ps:Ne kadar diktatör olmasalarda tarihe hükmetmiş isimler...
+1

Bazıları diktatör değil.

Hitler olmasaydı Almanya bence bataklığa sürünüyordu Hitler kurtardı Almanya'yı şuan Almanya'da kaç bin Türk yaşıyor hatta milyon yarısı türk nerdeyse

@Lev Trocki
yeni bir devlet kurulurken bir millet diktatörlükle yönetiliyorsa sadece bu o halkın aciz ve cahil olduğu anlamına gelir.. eti için kesilmeyi bekleyen kuzulardan farksız bir şekilde..

cengiz han doğuda bi ülkeye ticaret için elçi göndermiş sonra onlara elçinin başina kesip cengizhan'a göndermiş cengizhan 1 milyon kişiyi katletmiş yakmıs yıkmıs sonra selçukluya kadar dayanmıs ama alaaddin keykubat moğol istilasini engellemiş

Ben bunlardan başka adam tanımam

Fatih Sultan Mehmet,Yavuz Sultan Selim,Kanuni Sultan Süleyman(Muhteşem Süleyman),Mustafa Kemal Atatürk,Vladimir İlyiç Lenin,[Düşüncelerine Saygı Duydugum birde Lev Troçki vardır] geri kalanı yalan..

ahaha birisi şu konunun başına Diktatör ün tanımını yapabilirmi :lol: çoğu kimşi ne demk olduğunu bilmeden yorum yapmış :popcorn:

Diktatör kimsenin kararına saygı göstermeyen bildiğini okuyan tüm siyasi yetkileri kendinde toplamış zorbanın tekidir Diktatör

diktatör bir ülke yönetiminin başına zorla geçen ya da yönetimde zorla kalan kimseye denir.
haaa hitleri halk seçmedi mi ? seçti.ama o daha sonra baskı kurarak iktidarda kaldı ve ülkeyi kaosa sürükledi.
yani bunu göz önünde bulundurduğumuzda burdaki isimlerden çoğu diktatörün d'si dahi değil.

Wikipedia demiş ki:
Diktatörlük, herhangi bir kurum, yazılı ya da yazılı olmayan yasal düzenlemeler veya başka bir sosyal ve/veya politik faktör tarafından sınırlanmamış bir liderliğin (genellikle bir diktatörün) mutlak yönetimidir.

Hitleri değilde tarzını seviyorum bu adamın, kürdistan demiyorlarmı birader kam beynime fışkırıyor elimde olsa çoluk çocuk demicem o terör sempatizanlarının alayını doğrucam walla...

Yukarı Alt