Extacy demiş ki:arkadaşlar doğru yoldamıyım değilmiyim biri bişey söylesin kotadan gitti 1,4gb bari bi işe yarasın
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Extacy demiş ki:arkadaşlar doğru yoldamıyım değilmiyim biri bişey söylesin kotadan gitti 1,4gb bari bi işe yarasın
- Resim Silinmiş.
doğru yoldasın istersen msn adresim mailto:[email protected]Extacy demiş ki:Extacy demiş ki:arkadaşlar doğru yoldamıyım değilmiyim biri bişey söylesin kotadan gitti 1,4gb bari bi işe yarasın
- Resim Silinmiş.
araştırıyorumWindTalker demiş ki:bot varmı?
rev0LteN demiş ki:alıntı sanırım, biz arkadaşlarla başladık 1 - 2 haftadır oynuyoruz guildimiz lv 2 - 3 olmak üzereyiz 45 lv arklar var türk ben 43 lvlim M ile başlayan serverdayız
Extacy demiş ki:arkadaslar bende hersey kare kare cıkıyor bunun bir cozümü varmı peki
- Resim Silinmiş.
kanka server full bombos ama tam olarak bakamadım hersey kare cıkıyor anlayamadım daha dogrusuWindTalker demiş ki:Extacy, hacım oynanabilirlik varmı? silk felan alacağımız yerler bellimi? silk-bot vs lazımvarsa seninle takılırız gene
![]()
indiriyorum şimdi,bakalım oynanabilirliği güzelse takılalım 8/8 eu ptExtacy demiş ki:kanka server full bombos ama tam olarak bakamadım hersey kare cıkıyor anlayamadım daha dogrusuWindTalker demiş ki:Extacy, hacım oynanabilirlik varmı? silk felan alacağımız yerler bellimi? silk-bot vs lazımvarsa seninle takılırız gene
![]()
ama serveri sevdim kimsecikler yok oyuna girdim baya bi durdum hic unig kesilmedi nasil is anlamadım item mall da hersey var silk olayına gelince onuda halletmemiz gerek dedigin gibi bunların silkide ucuz olur kanatindeyim
![]()
neyse bu arada su media pk sağlammı ki ingilizce yapıyormus oyunu![]()
lordcen demiş ki:saol güzel ama ecsro bomboş
Launcheri öyle onun en baştakini işaretle sonra yandaki oka tıklaExtacy demiş ki:launchere tıkladığımda boyle birsey cıkıyor acaba sizlerdede bu cıkıyormu
- Resim Silinmiş.
soldakine tıkla ^^ sonra ok deExtacy demiş ki:launchere tıkladığımda boyle birsey cıkıyor acaba sizlerdede bu cıkıyormu
- Resim Silinmiş.
eywallahWindTalker demiş ki:/Sabittir.