alıntı sanırım, biz arkadaşlarla başladık 1 - 2 haftadır oynuyoruz guildimiz lv 2 - 3 olmak üzereyiz 45 lv arklar var türk ben 43 lvlim M ile başlayan serverdayız

rev0LteN demiş ki:
alıntı sanırım, biz arkadaşlarla başladık 1 - 2 haftadır oynuyoruz guildimiz lv 2 - 3 olmak üzereyiz 45 lv arklar var türk ben 43 lvlim M ile başlayan serverdayız
Extacy demiş ki:
arkadaslar bende hersey kare kare cıkıyor bunun bir cozümü varmı peki
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Windy

Extacy, hacım oynanabilirlik varmı? silk felan alacağımız yerler bellimi? silk-bot vs lazım :P varsa seninle takılırız gene :wink1:

WindTalker demiş ki:
Extacy, hacım oynanabilirlik varmı? silk felan alacağımız yerler bellimi? silk-bot vs lazım :P varsa seninle takılırız gene :wink1:
kanka server full bombos ama tam olarak bakamadım hersey kare cıkıyor anlayamadım daha dogrusu :mrgreen: ama serveri sevdim kimsecikler yok oyuna girdim baya bi durdum hic unig kesilmedi nasil is anlamadım item mall da hersey var silk olayına gelince onuda halletmemiz gerek dedigin gibi bunların silkide ucuz olur kanatindeyim :P

neyse bu arada su media pk sağlammı ki ingilizce yapıyormus oyunu :roll:

http://rapidshare.com/files/234041768/tSRO_Media_by_Silver_v1.1.rar

silroadı sırf insanlıktan cıkmış haysiyetsiz ve kişiliksin bazı insanlar yuzunden bırakmıstım fakat bunda oynayabilirim

Windy

Extacy demiş ki:
WindTalker demiş ki:
kanka server full bombos ama tam olarak bakamadım hersey kare cıkıyor anlayamadım daha dogrusu :mrgreen: ama serveri sevdim kimsecikler yok oyuna girdim baya bi durdum hic unig kesilmedi nasil is anlamadım item mall da hersey var silk olayına gelince onuda halletmemiz gerek dedigin gibi bunların silkide ucuz olur kanatindeyim :P

neyse bu arada su media pk sağlammı ki ingilizce yapıyormus oyunu :roll:
indiriyorum şimdi,bakalım oynanabilirliği güzelse takılalım 8/8 eu pt :P sos mos veriyormuş duyduğuma göre? :P bro silk ve bot lazım pet,ticketsız :twisted:

launchere tıkladığımda boyle birsey cıkıyor acaba sizlerdede bu cıkıyormu

- Resim Silinmiş.

Extacy demiş ki:

- Resim Silinmiş.
Launcheri öyle onun en baştakini işaretle sonra yandaki oka tıkla :D launcher gelir..

Advance

Extacy demiş ki:

- Resim Silinmiş.
soldakine tıkla ^^ sonra ok de

Exa

rank8
Bu oyunu da cacık etmeyelim unique'i de kendi lvlimizinkini keselim.Adamlar bize iyice dusmanlık beslemesin.

Yukarı Alt