Kayıt
22 Nisan 2012
Mesajlar
35
Beğeniler
0
Şehir
Ev
Aylardır beklenilen sXe 12.1 yeni sürümü bir çok yenilik ve her zamanki gibi hatalarla karşımıza çıktı. Bu sürümle beraber hata sayısında azalmalar olduğunuda söyleyebiliriz. Daha önceki versiyonlarda hemen Fix yayınlanırken, bunda 1 haftaya yakın süre geçmesine rağmen herhangi bir yayınlama yapılmadı. Siz kullanıcılarımızdan gelen sXe 12.1 hatalarının bazılarını bu konu altından yanıtlamayacağız.

1) Nvdia ekran kartlarındaki sorun

Nvdia marka ekran kartı kullanan kullanıcılarda, oyun açıldığında siyah ekran ortaya çıkıyor. Yaptığımız araştırmalar neticesinde sebebini bulduk. Kontrol paneline giriş yaparak, Bağlantılı Optimizasyon (Threaded Optimization) seçeneğini kapatmalısınız.

2) Steam uyumsuzluk

Steam kullanıcılarının maalesef bu sürüm baş belası haline geldi diyebiliriz. Çünkü çeşit çeşit hatalar ortaya çıkmaya başladı. Maalesef bu konuda yapabileceğimiz birşey bulunmuyor. Daha çok yeni olduğu için ileriki günlerde ve haftalarda dosya fixleri çıkacağını umuyoruz.

3) Windows7 sorunu

Oluşma nedeni yeterli yetkinin verilmemesidir. Bunuda şu şekilde aşmanız mümkündür. sXe simgesine sağ tıklayarak, Yönetici olarak çalıştır’a basarak açmanız gerekiyor. Bu şekilde yaptığınız zaman sorun ortadan kalkıyor.

Şuanda çözümünü bulduğumuz ve genel anlamda en çok alınan 3 hata yukarıdakilerdir. Bunların dışında sizlerin yaşadığınız sıkıntılar varsa konumuzun altına yorum yaparak belirtebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yeni çözümler ile konumuz güncellenecektir.
 
Kayıt
27 Temmuz 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
Interceptıng error sXe Injected will close sxe açıyorum sonra oyuna görmek için tıklıyorum dikdörtgen içinde bu hata geliyor sonra not defteri geliyor içinde çok uzun şeyler yazıo :S lütfen yardm edinnnn
 
Yukarı Alt