ironEyE demiş ki:
Saolun.Neyse konuyu bölmeyelim.Anlayacağınız bu skiller çindeki olaylar yüzünden gelmiyor bence.Hem adamlar download linklerini vermiş onu bunu yapmışlar.Tek yapacakları ufak bir update ama daha fazla adam çekmek ve atraksiyon + gerilim yapmak istediklerinden hemen getirmiyolar.^^
Bende olsam hemen getirmezdim.
Mesela:Sen bir çikolata ürettin hemde çok süpersonik bir çikolata.İçine 3 maddeyi aynı anda kattığında enfes oluyor.Ama tek birini kattığındada süper oluyor.İlk tek birini katar 1 yıl satarsın millet sıkılır bırakmak ister sen 2. süpersonik maddeyide katarsın 1 yıl daha öyle satarsın millet yine bırakmak ister sen 3. süpersonik maddeyi katınca artık millet "okadar süpersonik olmuşki daha süpersonik olmaz" diye onu her aman yer ve o çikolata tarihe geçer.

Burdan çıkaracağımız sonuç:Adamlar özellikle updateyi geciktiriyor.^^
Melih Adamlar seni yalancı çıkardı ya.. seninde elin ayağına dolaştı .. :mrgreen: ... Bırak bu Teorileri.. :P

Diyodun Kesin Geliş Tarihi 12 Temmuz 12 Temmuz.. al sana 12 Temmuz .. ama ortada skill falan yok ..

demekki bundan ne sonuç çıkarılacakmış : insanları önceden heycanlandırmamak gerekiyomuş :P :curtain:

Ps : gerçekten önceden kesin olmayan şeyleri yayımlamayın.. sonrada user'lerin size olan güveni sarsılır.. sanırım Melih sen bir daha 1 ağustosta european gelicek falan diye bi başlık açmıcaksın? :D çünki sana inanan az olucaktır. bu olay yüzünden.

Saygılar.

zaten server ecsro mysro sjsro ile aynı pk2 kodlamayı degiştirmişler okunmuyor sro_client ise oda editlenmiş sibi çalışmıyor pk2 içinde 90skillerine dair ben iz bulamadım yada başka yere atmışbu adamlar ancak adamların prof oldugu kesin :D

Data pk2 içinde yokmu Skiller?
Mediaya patch ile atıcaklarını düşünüyorum
belkide hiç gelmez =)

Gelmedi sağlık olsun ne diyelim artık böle oynamaya devam arkadaşlar bi bilgide yok mu ya acaba
Ben araştırdım bi kalıntı yok sanki hiçbirşey olmamış gibi :S

@Rowa
kerem burda arkadaşımızı neden suçlu duruma düşürmek istediğini anlayamadım o bizim için bir şeyler yapmaya çalışıyor tavrın konuşman hiç hos degıl zaten sen oyunu bırakmamısmıydın?? daha ne sıkıntı yapıyorsun kı ben inanıyorum bu sitede yıne bılgıyı ıroneye adlı arkadaşımız verse ben yıne ona guvenırım neden yalan yanlıs bır konu uzerınde kendını yorsun arastırma yapsın + kendısı tadıldeyken bıle yardımcı olmak ıcın neler yapıyor bıze bıraz daha düşünerek yorum yapın arkadaşlar :think:

wolke demiş ki:
@Rowa
kerem burda arkadaşımızı neden suçlu duruma düşürmek istediğini anlayamadım o bizim için bir şeyler yapmaya çalışıyor tavrın konuşman hiç hos degıl zaten sen oyunu bırakmamısmıydın?? daha ne sıkıntı yapıyorsun kı ben inanıyorum bu sitede yıne bılgıyı ıroneye adlı arkadaşımız verse ben yıne ona guvenırım neden yalan yanlıs bır konu uzerınde kendını yorsun arastırma yapsın + kendısı tadıldeyken bıle yardımcı olmak ıcın neler yapıyor bıze bıraz daha düşünerek yorum yapın arkadaşlar :think:
benim onun araştırmasına lafım yok Serkan. tamam eyvallah yapmış araştırmasını linkleri buldu koydu. ama görülen o ki ortada yanlış bi bilgi var. ben onu suçlu duruma düşürmek isteseydim çok farklı şeyler yazardım. benim yazdığım şeyler sadece uyarı amaçlı. yani demek istediğimide yorumumda yazdım . kesin olmayan şeyleri önceden vermeyelim . bu kadar basit . yorumu farklı yonlere çarpıtma bence. amacım o değildi çünki .
Sıkıntı falanda yapmıyorum . ben o yorumda çoğu kişinin fikirlerini dile getirdiğime inanıyorum . ha yanlış bişi varsa özür dilerim. . Melih beni iyi bilir. onu kırmak veya üzmek gibi bir amacım yok. tamamen özgür bi fikir benim ki . katılan olur veya olmaz o ayrı .
Ayrıca Yorumuma bakarsan yazdıklarım şaka ile karışık şeyler.
Saygılar.

R0wa demiş ki:
wolke demiş ki:
@Rowa
benim onun araştırmasına lafım yok Serkan. tamam eyvallah yapmış araştırmasını linkleri buldu koydu. ama görülen o ki ortada yanlış bi bilgi var. ben onu suçlu duruma düşürmek isteseydim çok farklı şeyler yazardım. benim yazdığım şeyler sadece uyarı amaçlı. yani demek istediğimide yorumumda yazdım . kesin olmayan şeyleri önceden vermeyelim . bu kadar basit . yorumu farklı yonlere çarpıtma bence. amacım o değildi çünki .
Sıkıntı falanda yapmıyorum . ben o yorumda çoğu kişinin fikirlerini dile getirdiğime inanıyorum . ha yanlış bişi varsa özür dilerim. . Melih beni iyi bilir. onu kırmak veya üzmek gibi bir amacım yok. tamamen özgür bi fikir benim ki . katılan olur veya olmaz o ayrı .
Saygılar.
Abi kesindi.Ama nedense gelmedi... :roll:

kusura bakmada ben şaka ile karışık bir cümle göremedim sadece bütün herkez max.. seviyede bugün ku gelicek olan skillere kendını bağlamıs gıbıydı bunlar üzerine boyle bı yorum gelince mutsuz oldum :!!&%&!

ironEyE demiş ki:
R0wa demiş ki:
wolke demiş ki:
@Rowa
Saygılar.
Abi kesindi.Ama nedense gelmedi... :roll:
hep senin suçun zaten :mrgreen: gelicek gelicek dedin.. bu konuyu açarken duş yapmışmıydın sen? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :P

Neyse bırakalım bu konuları daha fazla dayanamayacağım için yarın ilk otobüsle teyzemlerden geri dönüp skillerin geliş tarihini ve nedne gelmediğini araştırıcam.

Yukarı Alt