he bu arada bir ricam var map.pk2 link vercek varmi bndeki hasarlı:S tekrardan indirmek istemiom snde varmı osman yada başka birinde?

sunworldun map.pk2 dosyası bendeki hatalı diyor oyunu açmıyor oyuzden map.pk2 lazım olan biri upp edebilirmi yada link verebilirmi?

OsmanGelincik demiş ki:
pk2 nin kodlamayı degiştirdiklerinden dolayı patch yapamıyoruz ancak lolkop arkadasımız C# ve C++ cı oldugu için pk2 yi havada karada editliyor C ile editliyemicegin bişey yoktur :) birde biz bilsek süper olur
kızma ama saçmalamışsın

codex54 demiş ki:
OsmanGelincik demiş ki:
pk2 nin kodlamayı degiştirdiklerinden dolayı patch yapamıyoruz ancak lolkop arkadasımız C# ve C++ cı oldugu için pk2 yi havada karada editliyor C ile editliyemicegin bişey yoktur :) birde biz bilsek süper olur
kızma ama saçmalamışsın
saçmalamak yanlış mı söylüyor c# ce c++ bir çok şey editlenir uzun sürer belki ama editlenir bana açıklarmısın neden saçma ve kızma demişsin osman öyle ota bo(t)a sinirlencek biri değil.

90lv skller gldıgınde ne yapıp da oyuna gırcez yada ne ındıırıp yada bısı ındırmeden gırebılcezmı

bu alemde benim kadar rahat fazla adam bulunmaz arkadasıma katılıyorum herşeye sinirlenmem kolay kolay C dili ile herşeyi editlersin tbotu bile isterse en kıral protectionu atsın c ile editlenir windowsu baştan yazarsın c ile kısacası saçma falan degil :)

Not: Patch Rapid Share linki hazırlanıyor

Yukarı Alt