mania demiş ki:ben ümidi kesmek. xD
EliteTurks demiş ki:mania demiş ki:ben ümidi kesmek. xD
ironEyE demiş ki:Adamlar media.pk2yi vermiş client ile launcheri vermiş.Boyutu bile artmış.quote]
zuahahahha3 mbden nolcak ? XD
Datada skillin kullanılışı diğer karakterlere yansıması ve ne kadar vurduğu gibi sadce değerler gösterilir.Görsel temaların çoğu partiticlesde bulunur.Skill ikonları media.pk2`de bulunur.Eski mediada ikonlar yoktu.Sence 90 lvl skillerinin ikonları ne kadar yer kaplıyordur?(Data ve partiticlesde zaten skiller var.)mania demiş ki:ironEyE demiş ki:Adamlar media.pk2yi vermiş client ile launcheri vermiş.Boyutu bile artmış.quote]
ironEyE demiş ki:Datada skillin kullanılışı diğer karakterlere yansıması ve ne kadar vurduğu gibi sadce değerler gösterilir.Görsel temaların çoğu partiticlesde bulunur.Skill ikonları media.pk2`de bulunur.Eski mediada ikonlar yoktu.Sence 90 lvl skillerinin ikonları ne kadar yer kaplıyordur?(Data ve partiticlesde zaten skiller var.)mania demiş ki:ironEyE demiş ki:Adamlar media.pk2yi vermiş client ile launcheri vermiş.Boyutu bile artmış.quote]
joymax private serverlara dosyaları sattımı sanıyorsun?yusufbagci demiş ki:Joymax o skilleri kolay kolay satmaz.
Saat 18:30 server "check". Skillermi gelecek acepYoksa tümden mi gitti oyun.
+1907 YANİ!!!berkomu demiş ki:joymax private serverlara dosyaları sattımı sanıyorsun?yusufbagci demiş ki:Joymax o skilleri kolay kolay satmaz.
Saat 18:30 server "check". Skillermi gelecek acepYoksa tümden mi gitti oyun.
bende JoeyBaneapache10 demiş ki:bende 72 oLmuşumtum 4 günde yarın 77 oLcaktım ne güzeL
PS : ben PcKopaT isteyen pm atabiLir![]()
sen nasıLsın kardeşimkinginimin demiş ki:Bende LeaDeR90 SkiLLeri gelcek bence
![]()