Şimdi gelmese başka zaman gelir niye bu kadar sabırsızsınız?Adamlar media.pk2yi vermiş client ile launcheri vermiş.Boyutu bile artmış.Skill logolarının boyutunu toplasan 2 media arasındaki fark kadar ediyor zaten. :wink1: Bu yüzden sabırsız olmayın.Er yada geç gelecek.Hem topice ben ne koymuşum resimde "Bugün gelmesini ümit ediyoruz" yani illa bugün gelecek diye birşey yok.^^

Herseyi yawas yawas yapıo adamlar bizim sabretmemiz lazım.Ne demisler sabreden dervis skillerine kawusmus xD

Gelicek ama biraz sabır Bugün gelmez yarın gelir ama gelicek Rahat olun Çünkü oyun diyer pw serverlardan çok farklı Bide Auto pot u yaPsalar ebediyen bırakmambu oyunu ben eheheh

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
TuRbO_OnuR demiş ki:
Gelicek ama biraz sabır Bugün gelmez yarın gelir ama gelicek Rahat olun Çünkü oyun diyer pw serverlardan çok farklı Bide Auto pot u yaPsalar ebediyen bırakmambu oyunu ben eheheh
Ne farkı var demek isterdim lakin biliyorum farkları o yüzden susuyorum :D

İlk önce bi bakın şuna snra yorum yapın bnce SunWorld'un sitesinde yaznların ingilizcesi

1, update skills ?90 skills have been updated, the latest update of skills is being prepared)
2,10 sets of 11 sets of equipment to prepare the forthcoming update of the recent update, please wait for static players
3, the opening hours of opening unexpected players hope of understanding

diehuman1106 demiş ki:
İlk önce bi bakın şuna snra yorum yapın bnce SunWorld'un sitesinde yaznların ingilizcesi

1, update skills ?90 skills have been updated, the latest update of skills is being prepared)
2,10 sets of 11 sets of equipment to prepare the forthcoming update of the recent update, please wait for static players
3, the opening hours of opening unexpected players hope of understanding
:thumbsup: İşte en güzel cevap.Adamlar diyo bir saat vermiyoruz diye.Ben 9-12 arasını kaç gündür o saatlerde server kapanıyor diye söyledim. :curtain:

Yukarı Alt