yilmazcan09 demiş ki:
2.015 e kadar ben de yaptım da peki sonra 2.016 nası olcak onu anlamadım
oyun acılınca olcak 2016 belki daha fzlası:) ama gördğün gibi oyundan bugünlük umudum yoq:D

ßence Daha Umudun Tükenmesin Çünkü daha Saat Çinde 8 yanı gelme sansıda war 3 saat ıcınde hersey karısık :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ben bişi daha sorcam sorulduysa bu soru şimdiden özür dilerim...
Şimdi 100 lw skiller ve 100 lw geldi Bİze Reser Char lazım onun için Serverda 10 Tane Char anca Var Medusada onlar bize yeterili olamıyacak 1 2 ciside onların açtıgı master skili forceden force orda division gelecekmi 100 lw skilleri gelio status yok diyoruz ama o nasıl olcak 100 lw force skillerinde status olmassa boşamı sallaycak skili açanlar :S bunun cevabınıda sorabilirmisiniz gm ye ?

serhatguler59 demiş ki:
ben bişi daha sorcam sorulduysa bu soru şimdiden özür dilerim...
Şimdi 100 lw skiller ve 100 lw geldi Bİze Reser Char lazım onun için Serverda 10 Tane Char anca Var Medusada onlar bize yeterili olamıyacak 1 2 ciside onların açtıgı master skili forceden force orda division gelecekmi 100 lw skilleri gelio status yok diyoruz ama o nasıl olcak 100 lw force skillerinde status olmassa boşamı sallaycak skili açanlar :S bunun cevabınıda sorabilirmisiniz gm ye ?
status olarak onlar olacak avrupa ile birlikte gelen statusler olmayacak :D

TwiLighT demiş ki:
xxcakoo

aynı şeyi defalarca yaptın zaten :) devam etmen veya etmemen birşeyi değiştirmez artık
!
şu banı 1 saate ındırebılırmısın lutfen bırdaha yapmıcam dıorum konusmucam bıle yeterkı bılgı u banı 1 saate ındırebılırmısın lutfen bırdaha yapmıcam dıorum konusmucam bıle yeterkı bilgi alabılıyım..! Cevabnı beklıyorm.

2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz

WildKing demiş ki:
2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz
Hacım kotasız olanlar indiriyor zaten. :D

WildKing demiş ki:

eet :thumbsup:

benim sınırsız ama dogru sölüyosun bir yerden ama bir yerdende yanlış adamlar istiyo baksan herkez medi media diye kafayı yemiş iron ne yapsın koymazsa suçlu o olcak :)

ironEyE demiş ki:
WildKing demiş ki:
bende kotasısızm da indir indir bir işe yaramıyor boşuna indirince Insanı sinir ediyor en iyisi en son mediayı indirmek :headbang: :headbang: :headbang: :muck:

WildKing demiş ki:
ironEyE demiş ki:
WildKing demiş ki:
bende koasısızm da indir indir bir işe yaramıyor boşuna indirince Insanı sinir ediyor en iyisi en son mediayı indirmek :headbang: :headbang: :headbang: :muck:
İsteyenler için söyledim.Bi sürü kişi pmle istiyor...

Yukarı Alt