http://s2.dosya.tc/PatchSunSro-----www.extraloob.com.rar.htmlkarakurt66 demiş ki:ya bişe sorcam bizde versiyon 2.005 sende neden 2.016 ben onu anlamadım
bunu indir 2.015 oluyo İroneye kendi upload etti :)
http://s2.dosya.tc/PatchSunSro-----www.extraloob.com.rar.htmlkarakurt66 demiş ki:ya bişe sorcam bizde versiyon 2.005 sende neden 2.016 ben onu anlamadım
oyun acılınca olcak 2016 belki daha fzlası:) ama gördğün gibi oyundan bugünlük umudum yoqyilmazcan09 demiş ki:2.015 e kadar ben de yaptım da peki sonra 2.016 nası olcak onu anlamadım
status olarak onlar olacak avrupa ile birlikte gelen statusler olmayacakserhatguler59 demiş ki:ben bişi daha sorcam sorulduysa bu soru şimdiden özür dilerim...
Şimdi 100 lw skiller ve 100 lw geldi Bİze Reser Char lazım onun için Serverda 10 Tane Char anca Var Medusada onlar bize yeterili olamıyacak 1 2 ciside onların açtıgı master skili forceden force orda division gelecekmi 100 lw skilleri gelio status yok diyoruz ama o nasıl olcak 100 lw force skillerinde status olmassa boşamı sallaycak skili açanlar :S bunun cevabınıda sorabilirmisiniz gm ye ?
İronEye ınki bir anda uptade ettiAgilla demiş ki:ne ara 2.016 oldu ya![]()
!TwiLighT demiş ki:xxcakoo
aynı şeyi defalarca yaptın zaten :) devam etmen veya etmemen birşeyi değiştirmez artık
yha ne kadar bos soru soruyosunuz yha gıdın baska bıyerde post kasın konuyu takıp edmıoruz sızın yuzunuzden 2 sayfa gerıye gıt bulursun arastırmadan soru sorma bıdahahippi09 demiş ki:2016 oldumu beyler
Hacım kotasız olanlar indiriyor zaten.WildKing demiş ki:2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz
WildKing demiş ki:2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz
bende kotasısızm da indir indir bir işe yaramıyor boşuna indirince Insanı sinir ediyor en iyisi en son mediayı indirmekironEyE demiş ki:Hacım kotasız olanlar indiriyor zaten.WildKing demiş ki:2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz![]()
İsteyenler için söyledim.Bi sürü kişi pmle istiyor...WildKing demiş ki:bende koasısızm da indir indir bir işe yaramıyor boşuna indirince Insanı sinir ediyor en iyisi en son mediayı indirmekironEyE demiş ki:Hacım kotasız olanlar indiriyor zaten.WildKing demiş ki:2de bir media indiriyoruz hiç biri işe yaramıyor ben daha indirmiyecegim boşuna server gelince indiririm 2.005 2.008 2.015 2.016 böyle böyle kotalılara biraz kötü oluyor - en iyisi server tamamen açılınca en son mediayı ındırın boşa indiriyorsunuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()