![]() |
Hayır benim patch 2,008,Oyun tamamen kapalı şu anda,Kimsenin ki update olmaz,Ayrıca herkesin IP numarası farklı,Kimininkini update eder,kimininkini etmez,Bu aynı oyunda sende Lag vardır,Bende yoktur buna benziyo =)xxcakoo demiş ki:tamamda suanda sen bıze beklemek dıyorsunde senın pach emınım 2,05 dır bak ıronda beklıyor ama adamın 2,15 ßunu Acıklaoxide demiş ki:Ama öle bişey olsaydı Solo bunu belirtirdi..Bloğunda bu konuyla ilgili bir bilgi yok,Ayrıca 20sn liğine oyuna girdiğimizde launcher otomatik update yapmıştı..Bence tek yapmamız gereken beklemek.
off neden boleki yaaa bızde sarı hata ıronda 2.16 .DironEyE demiş ki:2.016 oldu ve undergoing verdi:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Hepimizin indirdiği mediayı indirdim sadece.Jhonny demiş ki:ironEyE bro yha sen bişi felan indirdinmi?
bn daha hiç bişi indirmedim link verirmisinironEyE demiş ki:Hepimizin indirdiği mediayı indirdim sadece.Jhonny demiş ki:ironEyE bro yha sen bişi felan indirdinmi?
Kimi uyarıp kimi uyarmadığım kimseyi ilgilendirmez.Bir uyarı daha istemiyorsan sadece update hakkında sorular sor veya paylaşım yap.CoM3WiTHMe demiş ki:Uyarı Alanlar Kervanına Benide Kattılar Hayırlı Olsun Yakındada Banımı atarlar
Al işte...OnLyStaR demiş ki:server açıldımı ???