Takımı
Galatasaray
K.bakmayın o konuyu acan arkadasımız bittlefigtın sitesini wermiş sizden özür diliyorum ama konuda flm öyle yasınca bilgilendirmek istedim

Eee Kesinlikle Kapalı Dıyorsun Ama Start Gelmış??? Acıklarmısın ? ßizde 2,05 Sende 2,15 EntreSaN :detective:

ozamn updateyı artırmak ıcın hep tıklamak mı gerekıyor :S İron Sende X Hata Vermyormu Simdi ?

Allah Allah Taksit Taksitmi Yolluyo Bunlar Patchleri Yaw :S Bizde Hala 2.005 Bize Denk Gelmedi Bi Patch ^^

Edit = İron Bide PM Kontrol Lütfen.

Ciddiyim Aynen ßu olayda ßısey War Ama:D Iron pach zamanını dakkasınımı bılıon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zaten Masa üstünün Sağ üstte Saat De War:D Ciddiyim ßı acıklama Yaq:D

xxcakoo demiş ki:
Ciddiyim Aynen ßu olayda ßısey War Ama:D Iron pach zamanını dakkasınımı bılıon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zaten Masa üstünün Sağ üstte Saat De War:D Ciddiyim ßı acıklama Yaq:D
İşletim sistemi Vista Niye Yararlanmasınki Nimetlerinden Vista İçin Bi Bar O Hava Durumu Vs Konuluyo :D

Updateyi nasıl yaptığını bilmiyorum ama aklımdan şunlar geçiyor:Oyunda yeni bir versiyon çıktığında oyunu yeniden indiririz ya,belki buda öyle birşey olabilir tam bilemicem...Ondan dolayı sizlere kendi patchlenmiş media,launcher,sro_client`imi veriyorum...

Azsonra upload edilecektir...

Ama öle bişey olsaydı Solo bunu belirtirdi..Bloğunda bu konuyla ilgili bir bilgi yok,Ayrıca 20sn liğine oyuna girdiğimizde launcher otomatik update yapmıştı..Bence tek yapmamız gereken beklemek.

oxide demiş ki:
Ama öle bişey olsaydı Solo bunu belirtirdi..Bloğunda bu konuyla ilgili bir bilgi yok,Ayrıca 20sn liğine oyuna girdiğimizde launcher otomatik update yapmıştı..Bence tek yapmamız gereken beklemek.
tamamda suanda sen bıze beklemek dıyorsunde senın pach emınım 2,05 dır bak ıronda beklıyor ama adamın 2,15 ßunu Acıkla

inş media değilde sro _client ve launcherda uptade başlar çünkü media yı indirmem imkansız :D

Yukarı Alt