plutonlu demiş ki:
arkadaşlar bişi sorcam herkes te hata varmı launcher açılıyo uptade geliyo çizgisi %0 daalt çizgi bile %0 kırmızı çarpılı bir hata geliyo içide boş ?? herkes temi var :D
Bende O Bile Gelmiyo Enteresan :S

Edit = Bendede Öyle Olmaya Başladı Belki Açılmaya Yaklaştığının İşaretidir Öyle Düşünelim ^^

plutonlu demiş ki:
arkadaşlar bişi sorcam herkes te hata varmı launcher açılıyo uptade geliyo çizgisi %0 daalt çizgi bile %0 kırmızı çarpılı bir hata geliyo içide boş ?? herkes temi var :D
HeH ondan bendede War Tarife uyuyo :detective:

ben ama iron eye ın dosyasını indirmedim malum connect card la bağlanıyorm arkın kota kaç bilmiyorm aşarsam :D şimdi

plutonlu demiş ki:
ben ama iron eye ın dosyasını indirmedim malum connect card la bağlanıyorm arkın kota kaç bilmiyorm aşarsam :D şimdi
Fazla ßişey Deildir Yaw Ama Açarsan Arkadasında Seni Aşar:D

Ya solo herhangi bi Dosya indirmeniz gerekmiyo dedi,Bilmiyorum ama ironeye'ın dosyasını indirmemize gerek yok sanırım.Tabi emin değilim =)

tmm pardon iron bişi sorcam bu solo nun msn veya qq halka acıkmı :D açıksa bi zahmet verirmisin :D

plutonlu topicleri gezersen solonun bloğunu bulabilirsin,orda herhangi bi yenilik olduğunda yazıyo.Ordan takip edebilirsin.

*Oyun açık mı?
*Açılsında girelim.
*Açılırsa direkt bi char açıcam.

Gibi saçma sapan sorular soran anında uyarısını alır.2. kez yapanda herhangir bi glob arladaşa bildirilir.

ironEyE demiş ki:
*Oyun açık mı?
*Açılsında girelim.
*Açılırsa direkt bi char açıcam.

Gibi saçma sapan sorular soran anında uyarısını alır.2. kez yapanda herhangir bi glob arladaşa bildirilir.
Bişey sorcam kusura bkma ama bunları soyluyorsun bunları sormayanlar ble ban alıyo ayrıca bu ttür soruları engelleyenler bile :roll:

off iron konuya el at kilitler msn öğlen vakti yaklaştıkça konuya inanıcak insan sayısı da artar...

Saygılarımla...

Oyun kapalı -.- epvpers'tan baktım herkes bizim gibi bekliyo ve aynı hatayı alıyo,Oyun açılınca arkadaşlar gerekli açıklamayı yapıcaklardır,Lütfen boş umutlar vermeyin oyunculara..

Yukarı Alt