![]() |
hahahaha xDmusser demiş ki:çin ıpleri banlandı mı:?
yok yha ne alaka her zaman var zatn o laqLebronJames23 demiş ki:bence lagdan dolayı check oldu.Kapanmadan önce ne lag vardı yaa![]()
![]()
![]()
Yapmıyor. :?Critique demiş ki:update yapıor beyler vede snow shieldi gördüm yüklerken(göz yanılması olabilir )
Ne updatesi yha^^Critique demiş ki:update yapıor beyler vede snow shieldi gördüm yüklerken(göz yanılması olabilir )
ne update i? Ben ha^la^ tıklayınca start geliyorCritique demiş ki:update yapıor beyler vede snow shieldi gördüm yüklerken(göz yanılması olabilir )
FakeeeeeeeeeeeeeeCritique demiş ki:update yapıor beyler vede snow shieldi gördüm yüklerken(göz yanılması olabilir )
Ztn yasdım altına azcık assagı inip okuma zahmetini gösterseydin ...Squ123 demiş ki:FakeeeeeeeeeeeeeeCritique demiş ki:update yapıor beyler vede snow shieldi gördüm yüklerken(göz yanılması olabilir )
![]()
Neden dalga gecermıs gıbı bır tavır koydun kı ortayaSqu123 demiş ki:hahahaha xDmusser demiş ki:çin ıpleri banlandı mı:?
Banlanmayla ne alakası var?DeviLeyez demiş ki:Neden dalga gecermıs gıbı bır tavır koydun kı ortayaSqu123 demiş ki:hahahaha xDmusser demiş ki:çin ıpleri banlandı mı:?![]()
Ps:Buyuk bı olasılıkla banlanmadı..![]()
Crown demiş ki:Update moduna alınmadı server hala check. Bu durumda güncelleme gelmez , büyük ihtimal input hatasıyla uğraşıyorlar.
ironEyE demiş ki:Bence şu anda rollback tarzı birşeyler yapıyorlar.Solo`ya hack bugunu rapor etmesini söyledikden ve o "rapor ettim" dedikden 5 dakika sonra check oldu.