sonun başlangıcı benım için artık bitmiştir butun turkler hacklenmiş- :(
Bro siz ne kullanıyordunuz ya benim char sapasağlam duruyor ?WildKing demiş ki:sonun başlangıcı benım için artık bitmiştir butun turkler hacklenmiş- :(
Onu playerlar verdiriyor . Heal skili basınca çoğu kişi input yiyor.musser demiş ki:benim çarda birşeyo lmamış ama ınput param error hatası vermeye başladı...
media bile indirmedimCrown demiş ki:Bro siz ne kullanıyordunuz ya benim char sapasağlam duruyor ?WildKing demiş ki:sonun başlangıcı benım için artık bitmiştir butun turkler hacklenmiş- :(
bende o botu kullandım bide agillanın mediasını benim çara birşey olmamış ekran klavyesiyle girdim ondan mı bilmem.WildKing demiş ki:media bile indirmedimCrown demiş ki:Bro siz ne kullanıyordunuz ya benim char sapasağlam duruyor ?WildKing demiş ki:sonun başlangıcı benım için artık bitmiştir butun turkler hacklenmiş- :(sadece sunworld exl botu kullanıyordum
her girişimde ekran klavyesiyle giriyordum-
Türkiye saatine göre saat 17:00da olucak updateturkeylord demiş ki:chine göre saat 6 gibi kaçta başlar
Evet.Ama ne kadarlık rollback olur bilemicem...musser demiş ki:sen sölediysen sorun yok :)):) ironeye rollback olursa bugün kastığım ex de gider mi.?