merhaba ark starta tıklıyorum fakat sro_client acılmıyor biri bnm için sro_clientin çalışanı ve orjinalini Upload Ederse ssevinirim NoKeyLog! (Biraz Acil )
![]() |
dostum 6 tane download seçeneğin var daha nereye upload ediyim hangi sunucudan indirmek istiyorsan seç indirDoublePlus demiş ki:başka yerden upload edermisin
acaba nasıl yaptın bende de aynı sorun var nasıl çözdün anlatır mısın lütfen nolurDoublePlus demiş ki:sorun halloldu eskiden hs engellemiştim engellemeyi kaldırınca oldu:)
arkadaş hackshiledı güvenlik duvarından engellemiş sanırım ve engellemeyi kaldırınca düzelmiş sanırım sende aynı şeyi bir dene bakalım belki olur yada antivirus de bazen engelliyor sro.client exe yi trojan olarak görebiliyor orayı da kontrol et olmassa yardımcı olmaya çalışırım yineHeather demiş ki:acaba nasıl yaptın bende de aynı sorun var nasıl çözdün anlatır mısın lütfen nolurDoublePlus demiş ki:sorun halloldu eskiden hs engellemiştim engellemeyi kaldırınca oldu:)
ya çağdasçım virüsten korumayı kapattım nod 32yi de devre dışı bıraktım ama hala aynı...loaderdan açayım dedim microsoft visual c++ runtime library başlığında runtime error abnormal program termination çıktı :SSTriptonic demiş ki:arkadaş hackshiledı güvenlik duvarından engellemiş sanırım ve engellemeyi kaldırınca düzelmiş sanırım sende aynı şeyi bir dene bakalım belki olur yada antivirus de bazen engelliyor sro.client exe yi trojan olarak görebiliyor orayı da kontrol et olmassa yardımcı olmaya çalışırım yineHeather demiş ki:acaba nasıl yaptın bende de aynı sorun var nasıl çözdün anlatır mısın lütfen nolurDoublePlus demiş ki:sorun halloldu eskiden hs engellemiştim engellemeyi kaldırınca oldu:)![]()