yaw bu parallı botta herşeyi yaptım Wink sonra işte eli açıom alta gelio start diom bekliom bekliom ama açılmmmıo nedenini bilen varmı acil yazssın lütfen Wink
Şimdiden Tşk. Wink
Şimdiden Tşk. Wink
![]() |
Kullandığın Virüs Programı Parmağı Engellemiş Olabilir Virüs programını kapayıp denersen oyunun açılma ihtimali çok yüksek Wink_aaa_aaa_aaa_ demiş ki:yaw bu parallı botta herşeyi yaptım Wink sonra işte eli açıom alta gelio start diom bekliom bekliom ama açılmmmıo nedenini bilen varmı acil yazssın lütfen Wink
Şimdiden Tşk. Wink
en son surum botu kullanıyosun dimi daha once bende de oldu bu olay bendeki sebebi eski surum olmasıydı yaklaşık 1 saat once yeni kredi aldım sitedeki son surum bot ve clienti yukledim sorunsuz çalışıyor bide sitedeki surumleri indirip ole dene bekli duzelir_aaa_aaa_aaa_ demiş ki:yaw bu parallı botta herşeyi yaptım Wink sonra işte eli açıom alta gelio start diom bekliom bekliom ama açılmmmıo nedenini bilen varmı acil yazssın lütfen Wink
Şimdiden Tşk. Wink
_aaa_aaa_aaa_ demiş ki:son sürüm botsmalldan indirmiştim zaten yenilemişler sadece 1.120 clientle 1.73 bot var onları indirmiştim site olanı link verirmisin senin kullandıklarını verirsen sevinirim
dostum tek biçare kaldı sroyu pcden tamamen kaldır_aaa_aaa_aaa_ demiş ki:yok yaf gene olmadı bu :S
başka yolu yokmudur acep :S
StarkDrache demiş ki: