MFC

rank8
Yaff ne fatesi ne gerçeği Bi yarkan tam saati geldiği için çikti bide server reslendi orda cıkti

MFC demiş ki:
Yaff ne fatesi ne gerçeği Bi yarkan tam saati geldiği için çikti bide server reslendi orda cıkti

serwer reslense adamın oyunda ne iş i var?
bi kaç hafta önceki olay olabılır unıqelerı kestıgın gıbı cıkıyordu
muhtemelen odur dıcem ama 1 yarkan kesılene kadar 4-5 tg kesılırdı onlar kesılmemıs
ard ard a 2 yarkan Shocked
yınede guzel yakalamıssın extraokk extraokk

A

Anonymous

Guest
memati demiş ki:
Bu bi bug dewil_rusun kestiği önceden çıkmış 4 saat geçmiş kesememişler bidaha çıkmış ilk çıkan kaybolmamış herkez öbür yarkana gitmiş 2side ard arda keslmiş^^
fakat benim bildigim kadarıyla aynı uniqueden aynı anda 2 tane bulunmaz ilki kesilmese bile 2.si cıktıgında 1.si kaybolur

2 hafta önce elderado bölümünde [GM] ŞOV yaptı resmen en az 50 kere isu 50 kere urichi 50 kere tg düştü ve ben bir kere dahi isuyu kesemedim Mad uyuz oldum ve sadece kesenleri izledim kahvekeyfi

extraloob demiş ki:
ohoooo bir gece oyundayız 100 kere falan TG çıkmıştı kesmeyen kalmamıştı panayır yeri gibiydi Jangan alıştık artık bu tür bug lag ve oyun hatalarına :lolmuch: :lolmuch:
yemin ediyorum aynısıını sölicektim :mrgreen: herkulde yad mercurydeydi sanırım yada belki hepsinde :mrgreen: gece kaledeyiz arkla
nese kasıoz tam dalmışız arkda tg hastası belki tanırlar the_girl ve tam1turk ün sahibi full tg kesio lan baktık tg çıktı koş koş yok bulamadık delirdi ama çocuk sonra bi daha çıktı bi daha derken coştu sonra full serverlar bakım :mrgreen:

valla bu bug arada bir olsun çok zevkli oluyo kale savaşı koyacaklarına bu bugı açsalar haftada bi gun millet eğlense kendi yaptıkları activitelerin oyuna bi zevk getirdiği yok yani onların yapamadığını isyan eden pc yapmış :)

vay bee işte bugtaki ASIT benim ne zaman acılmıstı bu konu hala ismimin anılmsı güzel :)

Adam 1 günde 7-8 tane unique kesermi ya.. :mrgreen: Exclamation
TG Hoşaf oluyo.. Rolling Eyes

43 lvldim 43 lvllik onglarda mı adını hatırlamıom 3-4 kere tg kesildi arka arkaya

Yukarı Alt