-Resim Silinmiş.
Lord ardarda 2 kere kesilince S.S Aldık :))
yorumlar Pls
Lord ardarda 2 kere kesilince S.S Aldık :))
yorumlar Pls
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
StarkDrache demiş ki:nasıL oldu O yha !
Fakemi![]()
extraloob demiş ki:ohoooo bir gece oyundayız 100 kere falan TG çıkmıştı kesmeyen kalmamıştı panayır yeri gibiydi Jangan alıştık artık bu tür bug lag ve oyun hatalarına![]()
![]()
._AClD demiş ki:He iyi yapmısın kardesim o kadar guzel bir bug olmustuki heyecandan saskınlıktan ss alamadık. Ben size olayn nasıl gercekleiştigini anlatayım bende herkules serverında 2 charım var _ACID ve ASIT bi ara bottayken bi baktıkki yarkan yanımızda sniper keserken bizi yatırdı. Yarkanın oraya kadar gelmesi imkansız bieydi bug oldugu belliydi. Nese sehirde potları doldurup cıktık yola normalde bildimiz gbi yarkn belli bi menzilden sona dısarı cıkmıyo geri donuyo. Fakat bu ole deildi.Toplam 3 4kişiydik. Bi baktıkki yarkan edimulara getirdik. Geride kacmıyodu. daha sona karar verdik hotanaın onune yada karakoram cekelim die orda kesip ss alalım dedik.Tam bunwangların orda son hpler bi baktık bitane daha yarkan cıktı:) biz bunla ugrasırken dierini Devil_RUS buga cekip kesmişler bizimkide olmek uzereydi zaten. O kesti 2dk sona biz . Hepimiz sok oldukO anda ss alamadım keske alsaydımda sizlerde gorseydiniz.
CooLLer demiş ki:bn bisey anlamadım?
bncede en mantıklı açıklama_AClD demiş ki:He iyi yapmısın kardesim o kadar guzel bir bug olmustuki heyecandan saskınlıktan ss alamadık. Ben size olayn nasıl gercekleiştigini anlatayım bende herkules serverında 2 charım var _ACID ve ASIT bi ara bottayken bi baktıkki yarkan yanımızda sniper keserken bizi yatırdı. Yarkanın oraya kadar gelmesi imkansız bieydi bug oldugu belliydi. Nese sehirde potları doldurup cıktık yola normalde bildimiz gbi yarkn belli bi menzilden sona dısarı cıkmıyo geri donuyo. Fakat bu ole deildi.Toplam 3 4kişiydik. Bi baktıkki yarkan edimulara getirdik. Geride kacmıyodu. daha sona karar verdik hotanaın onune yada karakoram cekelim die orda kesip ss alalım dedik.Tam bunwangların orda son hpler bi baktık bitane daha yarkan cıktı:) biz bunla ugrasırken dierini Devil_RUS buga cekip kesmişler bizimkide olmek uzereydi zaten. O kesti 2dk sona biz . Hepimiz sok oldukO anda ss alamadım keske alsaydımda sizlerde gorseydiniz.