Toxicated demiş ki:Sonra bırakma oyunu yine bunun da KD düştü diyeEmre67380 demiş ki:Ezüq xD![]()
PS:Bi ara vs atak da alam havanı![]()
![]()
![]()
Valla Sertaç orası belli olmuyor Emre ile vs yaptık 1haftadır gırmıyorum

Combat Arms a Küsturdu resmen

Toxicated demiş ki:Sonra bırakma oyunu yine bunun da KD düştü diyeEmre67380 demiş ki:Ezüq xD![]()
PS:Bi ara vs atak da alam havanı![]()
![]()
![]()
gel benle ws yap dur su artrici aliyim önüme kocam seni ^^Toxicated demiş ki:Clan 'ın adında meymelet yok, tek geçerim hepsini![]()
Nustop desgilSpyware demiş ki:Denemediğim bi bu kalmıştı bunuda denedim ama acayip güzel oyun çok güzel sarıyor herkese öneririm.![]()
Bu arada oyunda anlamadığım bazı kavramlar var Revenange yazıyor kırmızı bir dürbün içerisinde anlamı nedir bilen varsa yorumunu bekliyorum birde Nustop mudur nedir o şekil yazılar çıkıyor bildiğiniz terimleri paylaşırsanız sevinirim.![]()
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sen dua et ben cekmiomToxicated demiş ki:Bende bir video hazırlıyım diyorum ama üşeniyorum, sonra izler izler ohannes çekersiniz![]()
birsey degilSpyware demiş ki:@SubZeroCeko
Teşekkürler![]()
Hayır biri seni min 4 kere öldürmüşse ve sonra sen onu öldürürsen Revenge diyorTniesT demiş ki:revenge birisi seni vurduysa sende dogunca ilk onu vurarsan revenge dio
Toxicated demiş ki:Revenge nedir bende bilmiyorum lakin genelde hiç beklenmeyen anlarda adamı vurunca çıkıyor ona göre bi tahminler yürütebilirsin.
Nunstop 'ta adamın ayağını, kolunu, işte cinsel organ kısmından falan vurursan çıkıyor. O yazı çıkınca da karakterin gülüyor zati ^^
Akşam 18:00 - 02:00 full time online 'im. Nick : Toxicated K/D yüksekse seni bizim clana da aldırayım![]()
__HasretiM__ demiş ki:Toxicated demiş ki:Revenge nedir bende bilmiyorum lakin genelde hiç beklenmeyen anlarda adamı vurunca çıkıyor ona göre bi tahminler yürütebilirsin.
Nunstop 'ta adamın ayağını, kolunu, işte cinsel organ kısmından falan vurursan çıkıyor. O yazı çıkınca da karakterin gülüyor zati ^^
Akşam 18:00 - 02:00 full time online 'im. Nick : Toxicated K/D yüksekse seni bizim clana da aldırayım![]()
Nunstopu merak ediyordum ogrendiggim iyi oldu
Bnde size revenge in ne oldugunu soylıyım İntikam oluyo gecen el seni olduren adamı git bul oldr REVENGE diyo![]()
![]()
![]()